Annonce

Kom med ELLE og Ecooking i lip balm-laboratoriet: "Det er jo enhver piges drøm"

af Aller Creative Studio, annonce for Ecooking 8/10/2020
Er du også en del af klubben af kvinder, der under ingen omstændigheder kan forlade huset uden en lip balm i tasken? Og bliver du rigtig begejstret, hvis den tilmed er vegansk og giver dine læber et lækkert, farvet touch? Så skal du have fingrene i ELLE x Ecookings nye, lækre lip balm. Kom med i lip balm-laboratoriet her!

ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal har været i laboratoriet sammen med Ecooking-founder Tina Søgaard, og som resultat har ELLE i samarbejde Ecooking udviklet en delikat, plejende og vegansk lip balm med det helt rette ELLE-look!

Naturlige og økologiske ingredienser som sheabutter, mandelolie og E-vitamin er tilføjet for at blødgøre og pleje dine læber, mens hyaluronsyre giver et boost af fugt.

Balmen giver læberne fylde og fin gylden farve, og smagen af granatæble sørger for den søde aroma.

Vi kalder farven Peachy Orange – og vi håber, at balmen vil ledsage dig dette efterår.

Kom med ELLE og Ecooking i lip balm-laboratoriet i videoen herunder og se, hvordan produktet blev til.

ELLE x Ecooking-lip balmen sælges hos Matas til 99,95 kroner.

Som du måske kan se, matcher lip balmen årets ELLE Style Awards-print. Vi har – grundet coronasituationen været nødsaget til at udskyde ELLE Style Awards til den 6. november 2020, så vi fugter læberne en masse indtil da, og tager selvfølgelig ELLE x Ecooking-lip balmen med i tasken på aftenen.