Overblik: Her kan du opleve ELLE Style Awards før, under og efter showet
Foto: ELLE Danmark
Annonce

Her kan du opleve ELLE Style Awards 2018 før, under og efter showet

af Emilie Bech Zerlang 30/04/2018
Torsdag den 3. maj trækker ELLE-redaktionen, hele den danske modebranche og 1000 af vores læsere i sæsonens fineste disco-inspirerede kjoler, når ELLE Style Awards 2018 løber af stablen. Se her, hvor du kan følge med i festlighederne før, under og efter den store aften...

Hvis der er én dag hvert år, som står ekstra meget i dansk modes tegn, og hvor hele den danske modebranche samles om at hylde sig selv og hinanden i de mest festlige omgivelser, er det til årets største modefest, ELLE Style Awards.

Og hvis du ikke er en af de 1000 af ELLEs læsere, brugere og følgere, der har købt billet til årets største modefest, er der selvfølgelig masser af muligheder for alligevel at følge med på sidelinjen.

Hvis du vil være med frontrow, når den danske modebranche og kendisser trækker i deres stiveste puds, og betræder den røde løber i DR Koncerthuset, kan du følge med på Facebook, hvor vi sammen med Danmarks modeboos nummer 1, Uffe Buchard, sender live fra den røde løber. Her vil Uffe Buchard interviewe kendisserne og spotte de flotteste discoinspirerede outfits til en lille snak, før showet går i gang.

Dertil kan du selvfølgelig følge med på vores Instagram-profil, hvor vi poster og opdaterer med et hav af billeder, ligesom vores Stories er med hele vejen; lige fra dagens første stop i L'Oréal Paris' beautylounge på Hotel Danmark, hvor ELLE-redaktion og udvalgte VIP-gæster sætter sig i makeupstolen og bliver gjort smukke og disco-klar til den røde løber.

Overblik: Her kan du følge med i ELLE Style Awards 2018 før og under og efter showet

Torsdag den 3. maj 2018:

Instagram og Instagram Stories: Hele dagen kan du følge festlighederne på ELLE Danmarks Instagram @elledanmark og på Instagram Stories.

Facebook Live: Klokken 17.15-18.15 sender vi live på Facebook direkte fra den røde løber, når aftenens 500 VIP-gæster ankommer til DR koncerthuset. Det er Danmarks modeboss nummer 1, Uffe Buchard, der er vært på aftenens røde løber, hvor han vil fange aftenens smukkeste VIP-gæster til snak om årets kjolevalg, og hvordan årets disco-tema er blevet fortolket på den røde løber.

Søndag den 6. maj 2018:

Facebook Live: Søndag aften klokken 20 kan du se hele ELLE Style Awards 2018 på vores Facebook-side.

Og på ELLE.dk kan du naturligvis løbende følge med i alt fra aftenens vindere og højdepunkter til de sødeste par på den røde løber og hvem, der løber med aftenens bedste disco-inspirerede outfits.

Psst... Lige nu kan du også nyde godt af et hav af skønne præmier på ELLE.dk, du kan blandt andet kan deltage i konkurrencen om en 'ELLE Style Awards-beautytreat' hos Beauty Avenue, en personlig magnum-champagne fra Moët & Chandon, en Nespresso maskine eller 3 måneders forbrug af vand fra Kildevæld