Her kan du opleve den røde løber live til ELLE Style Awards 2019
Foto: Asger Mortensen
Annonce

Her kan du opleve den røde løber live til ELLE Style Awards 2019

af Annonce 9/05/2019
Når dørene til den 7. udgave af årets største modefest ELLE Style Awards, åbnes fredag den 10. maj sender vi direkte fra den røde løber med ELLEs egen Anne P. som vært...

Fredag den 10. maj åbnes dørene til den 7. udgave af ELLE Style Awards, og sammen med ELLEs Beauty Director, Anne P. kan du komme med direkte på den røde løber.

Anne P. er nemlig årets ELLE Style Awards-værtinde på den røde løber, og udover at interviewe alle VIP-gæsterne, kendisserne og de nominerede på den røde løber og udspørge dem om årets valg af outfit, kommer hun også til at gå rundt i selve salen, og opsnappe de bedste øjeblikke før selve awardshowet går igang.

Gæsterne ankommer på den røde løber kl. 17.30, og nedenfor sender vi live-dækningen direkte fra festen med Anne P. som vært.

Vi sender også live på FACEBOOK og YOUTUBE, ligesom du hele aftenen kan følge med på Instagram Story, hvor vi løbende poster fra festen - fra forberedelserne om fredagen til selve showet og uddelingen af alle priserne til det efterfølgende afterparty for alle VIP-gæsterne.

ELLE Salon
Dagen efter ELLE Style Awards er DU inviteret til en eksklusiv champagnefrokost i de smukke ELLE style Awards rammer. Her kan du glæde dig til at opleve et unikt live-interview mellem Uffe Buchard og Malene Birger, et eksklusivt modepanel om bæredygtighed i modebranchen med deltagelse af CEO for Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, Influencer Emily Salomon og Brand Activation & Strategy Director for Boozt.com, Trine Rønsbøl. Det musikalske stjernefrø, Drew, giver live koncert, læserprisen Årets Kvinde bliver uddelt (stem her), og L’Oréal Paris afholder en makeup masterclass med key makeupartist Sine Ginsborg. Dertil kan du glæde dig til forkælelse fr ELLE Style Awards’ sponsorer, goodiebag til en værdi ag over 1.000 kr. og ikke mindst eksklusive konkurrencer med flotte præmier. Køb billet til ELLE Salon her.

ELLE Boutique
I samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, Boozt.com åbner vi nemlig op for en unik shoppeoplevelse, ELLE Boutique, hvor du som den første kan se den nye ELLE Style Awards kollektion designet af Malene Birger. ELLE Style Awards kollektionen bliver solgt eksklusivt på Boozt.com. Du får naturligvis 20% på den smukke kollektion, når du deltager til eventen, ligesom du kan glæde dig til gode tilbud og forkælelse dagen lang. Læs mere og tilmeld dig her.