Annonce

Her er de nominerede i kategorien Årets stylist

af Rose Maria Boelsmand 8/05/2019
Kategorien fokuserer på de danske stylister, der forstår at formidle sæsonens nyeste trends på en brugbar og tilgængelig måde og som samtidig udviser en stor forståelse for modens historie. De nominerede har udmærket sig i 2018 ved styling af forsider, mode- og beautyserier, modeshows, kampagner og lignende. Kategorien Årets stylist præsenteres i samarbejde med Sloggi.

Man siger, at klæder skaber folk, men hvad ville modebrachen være, uden de stylister, der med originalitet og måske tilmed et gran af genialitet, formår at sammensætte styles fra modehusene på måder, der både inspirerer og overrasker.

Stylisterne er nemlig dem, der (selvfølgelig i tæt samarbejde med modeller og fotografer) skaber udtryk i modeserier og til modeshows, som får forbrugerne til at forelske sig i det, designerne har skabt. Det kan være med kreative, grænseoverskridende eller modige sammensætninger, der får os til at stoppe op og sige ’wauw’. Det er bestemt en kunstart og et virke, som kun folk født med et specielt øje og flair for trends mestrer. Og dem, der udmærker sig særligt, nomineres naturligvis i kategorien Årets stylist til ELLE Style Awards 2019.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Kategorien fokuserer på de danske stylister, der forstår at formidle sæsonens nyeste trends på en brugbar og tilgængelig måde og som samtidig udviser en stor forståelse for modens historie. De nominerede har udmærket sig i 2018 ved styling af forsider, mode- og beautyserier, modeshows, kampagner og lignende. Kategorien Årets stylist præsenteres i samarbejde med Sloggi.

… og det kunne ikke være mere naturligt, at netop Sloggi er afsender på denne kategori – og det af to årsager: Den første er, at lingeri mere end nogensinde før er blevet et synlig, integreret og tilmed accepteret element i vores hverdagspåklædning, hvor fine stropper, blondekanter og chemiser ofte ses som en del af en styling. For det andet passer er Sloggi et brand, der som få skaber den bedste ’usynlige’ base i de stylinger, hvor lingeriet ikke skal ses: Altså tynde silkenederdele, hvor ballen ikke må forstyrres af en trusseelastik, eller et rent, hvidt t-shirtlook, hvor barmen helst skal synes naturlig rund og bh’en ikke skal ses under det halvtransparente hvide materiale. Her er særligt linjen S by Sloggi som sendt fra himlen for en hver stylist, da de silkebløde og papirstynde, sømløse materialer lægger sig helt tæt til huden uden at skabe synlige overgange.

Læs også: Kom med til ELLE Boutique og shop den eksklusive ELLE Style Awards kollektion 20% hos Boozt.com

… Men hvem bliver det så, der løber med prisen for Årets stylist i år?

Se og læs mere om de tre nominerede i galleriet nedenfor…

Skynd dig at sikre din billet til ELLE Style Awards dag 2: ELLE Salon her!

Om ELLE Style Awards 2019

ELLE Style Awards
Fredag den 10. maj er der skruet helt op for glamouren, når det syvende ELLE Style Awards løber af stablen. På aftenen uddeles 17 priser til de personer og brands, der har markeret sig og gjort noget ekstraordinært for modebranchen i det forgange år. For første gang er det som læser ikke muligt at købe billet til prisoverrækkelsen, men du kan glæde dig til at følge med hele dagen live på Youtube/Facebook og på Instagram og Instagram Story – lige fra ELLE redaktionen og udvalgte VIPs bliver gjort klar, til at alle ankommer på den røde løber, og slutteligt til at priserne overrækkes.

ELLE Salon
Dagen efter ELLE Style Awards er DU inviteret til en eksklusiv champagnefrokost i de smukke ELLE style Awards rammer. Her kan du glæde dig til at opleve et unikt live-interview mellem Uffe Buchard og Malene Birger, et eksklusivt modepanel om bæredygtighed i modebranchen med deltagelse af CEO for Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, Influencer Emily Salomon og Brand Activation & Strategy Director for Boozt.com, Trine Rønsbøl. Det musikalske stjernefrø, Drew, giver live koncert, læserprisen Årets Kvinde bliver uddelt (stem her), og L’Oréal Paris afholder en makeup masterclass med key makeupartist Sine Ginsborg. Dertil kan du glæde dig til forkælelse fr ELLE Style Awards’ sponsorer, goodiebag til en værdi ag over 1.000 kr. og ikke mindst eksklusive konkurrencer med flotte præmier. Køb billet til ELLE Salon her.

ELLE Boutique
I samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, Boozt.com åbner vi nemlig op for en unik shoppeoplevelse, ELLE Boutique, hvor du som den første kan se den nye ELLE Style Awards kollektion designet af Malene Birger. ELLE Style Awards kollektionen bliver solgt eksklusivt på Boozt.com. Du får naturligvis 20% på den smukke kollektion, når du deltager til eventen, ligesom du kan glæde dig til gode tilbud og forkælelse dagen lang. Læs mere og tilmeld dig her.