Annonce

Her er de nominerede i kategorien Årets powerpris

af Rose Maria Boelsmand 23/04/2019
Årets Powerpris gives til et moderelateret firma, som i løbet af året har markeret sig ekstraordinært ud fra økonomiske og virksomhedsmæssige tiltag, der har åbnet op for nye markeder eller konsolideret den position, firmaet allerede havde i markedet. Kategorien Årets powerpris præsenteres i samarbejde med Bang & Olufsen.

Mode- og designindustrien er blandt Danmarks største eksportindustrier, og en stor rapport fra revisionsfirmaet Deloitte fra 2019 viser, at den danske modebranche og -eksport er i vækst. Salget af modetøj, sko og smykker til udlandet er i 2017 vokset til 29,2 milliarder kroner, hvilket er en vækst på 6,4 pct. eller 1,75 milliarder kroner. På fire år er eksporten dermed vokset 18 pct. svarende til 4,4 milliarder kroner (Deloittes Modeanalyse 2018).

Omsat til almindeligt dansk betyder det, at der er nogle brands herhjemme, der klarer sig usandsynligt godt både i forhold til branding og positionering – men også når man anskuer de økonomiske vækstparametre både herhjemme og i udlandet. De brands hylder vi i kategorien Årets powerpris til ELLE Style Awards.

Årets powerpris blev introduceret til ELLE Style Awards i 2017, hvor Becksöndergaard løb med prisen. I 2018 var de nominerede Magasin, Bestseller og Ganni, hvor sidstnævnte løb med den slagfærdige pris.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Årets Powerpris gives til et moderelateret firma, som i løbet af året har markeret sig ekstraordinært ud fra økonomiske og virksomhedsmæssige tiltag, der har åbnet op for nye markeder eller konsolideret den position, firmaet allerede havde i markedet. Kategorien Årets stilikon præsenteres i samarbejde med Bang & Olufsen.

… Og det kunne ikke være mere passende, at den danske power-player Bang & Olufsen er afsender på netop denne pris, da Bang & Olufsen om nogen demonstrer power, der rækker langt ud over Danmarks grænser. Bang & Olufsen er et af verdens mest ikoniske brands i HiFi-kategorien og har i mere end 90 år forenet som få design, teknologi og innovation på en måde, der hele tiden er tilpasset de behov, der bliver udviklet i det moderne samfund.

Læs også: Her er de nominerede i den nye kategori, Årets kvinde

… Men hvem bliver det så, der løber med Årets powerpris i år?

De nominerede i år er tre ultrastærke brands, der alle har minimum 20 år på bagen i dansk mode. Nomineringsfeltet tæller Baum und Pherdgarten, der i år fejrer 20 års jubilæum og som en turbulent årrække til trods i dag står stærkere end nogensinde. Samme historie kan Munthe skrive sig til: Med Naja Munthe i front fejrer brandet i år 25 års jubilæum – og det selvom der har været både skilsmisse og genopblomstring med på brandets rejse. Sidste nominerede er InWear, der i år også har jubilæum – og det endda med 50 flotte år – hvilket blandt andet er fejret med en tidløs capsule kollektion.

Læs mere om de tre nominerede i galleriet nedenfor.

Skynd dig at sikre din billet til ELLE Style Awards dag 2: ELLE Salon her!

Om ELLE Style Awards 2019

ELLE Style Awards

Fredag den 10. maj er der skruet helt op for glamouren, når det syvende ELLE Style Awards løber af stablen. På aftenen uddeles 17 priser til de personer og brands, der har markeret sig og gjort noget ekstraordinært for modebranchen i det forgange år. For første gang er det som læser ikke muligt at købe billet til prisoverrækkelsen, men du kan glæde dig til at følge med hele dagen på Instagram og Instagram Story – lige fra ELLE redaktionen og udvalgte VIPs bliver gjort klar, til at alle ankommer på den røde løber, og slutteligt til at priserne overrækkes.

ELLE Salon

Dagen efter ELLE Style Awards er DU inviteret til en eksklusiv champagnefrokost i de smukke ELLE style Awards rammer. Her kan du glæde dig til at opleve et unikt live-interview mellem Uffe Buchard og Malene Birger, et eksklusivt modepanel om bæredygtighed i modebranchen med deltagelse af CEO for Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, Influencer Emily Salomon og Brand Activation & Strategy Director for Boozt.com, Trine Rønsbøl. Det musikalske stjernefrø, Drew, giver live koncert, læserprisen Årets Kvinde bliver uddelt (stem her), og L’Oréal Paris afholder en makeup masterclass med key makeupartist Sine Ginsborg. Dertil kan du glæde dig til forkælelse fr ELLE Style Awards’ sponsorer, goodiebag til en værdi ag over 1.000 kr. og ikke mindst eksklusive konkurrencer med flotte præmier. Køb billet til ELLE Salon her.

ELLE Boutique

I samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, Boozt.com åbner vi nemlig op for en unik shoppeoplevelse, ELLE Boutique, hvor du som den første kan se den nye ELLE Style Awards kollektion designet af Malene Birger. ELLE Style Awards kollektionen bliver solgt eksklusivt på Boozt.com. Du får naturligvis 20% på den smukke kollektion, når du deltager til eventen, ligesom du kan glæde dig til gode tilbud og forkælelse dagen lang. Læs mere og tilmeld dig her.

I galleriet nedenfor kan du læse mere om de tre nominerede i kategorien ’Årets powerpris 2019’.