Annonce

Her er de nominerede i kategorien Årets model

af annonce 6/05/2019
Kategorien fokuserer på de danske modeller, der er brudt igennem både nationalt og internationalt med shows, forsider, mode- og beautyserier samt kampagner i 2018. Kategorien Årets model præsenteres i samarbejde med Ecco.

Hvad ville modebranchen være uden modeller? De genetisk velsignede muser, der sæson efter sæson viser designernes nye kollektioner, og pryder de storslåede kampagner, vi lader os forføre af… Og ja, hver måned ses deres smukke træk på forsiderne af verdens førende modemagasiner, og naturligvis også dansk ELLE.

Hvis der er noget land i verden, der kan prale af at avle smukke modeller, så er det Danmark. Lige fra Lotte Freddie, der startede som international topmodel i 1950’erne, til supermodellen Helena Christensen, som fra 1980’erne for alvor satte Danmarks bragende skønheder på verdenskortet…

Og der har været mange siden da; tænk bare på Lykke May, Josephine Skriver, Caroline Brasch Nielsen, Kirstin Liljegren, Laura Julie, Line Brems, Ulrikke Høyer, Nadja Bender, Regitze Christensen… og listen fortsætter i det uendelige. Og dem vi ikke har nævnt nu, er naturligvis gemt, for de er nominerede i kategorien Årets model til ELLE Style Awards 2019.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Kategorien fokuserer på de danske modeller, der er brudt igennem både nationalt og internationalt med shows, forsider, mode- og beautyserier samt kampagner i 2018. Kategorien Årets model præsenteres i samarbejde med Ecco.

At Ecco er afsender på netop kategorien Årets model, er intet tilfælde. Ecco har nemlig – ud over at bryste sig af at have mange stærke (sko)modeller i deres sortiment – også er verdens blandt verdens førende brands inden for innovation, der forener klassisk læderhåndværk med design og ultimativ komfort. Et parameter, som mange modeller sikkert drømmer om, når de skal på catwalken til hele verdens skue og dømmes på deres gang.

I år har Ecco ydermere klædt personalet på til ELLE Style Awards middagen og festen. De er iklædt den smarte nye støvlemodel, Shape, der har høj, solid hæl og en smule plateau, så personalet både kan se chikke ud på aftenen, og ikke får ondt, når de løber rundt hele aftenen.

Læs også: Her er de nominerede i kategorien Årets modefotograf

… Men hvem bliver det så, der løber med prisen for Årets model i år?

De nominerede i år tæller et relativt nyt ansigt, der allerede har gjort kometkarriere, en der har været i branchen et par år, og stadig er højakutuel samt en topmodel har har lavet et overraskende comeback siden den danske modeuge i august 2018.

Se og læs mere om de tre nominerede i galleriet nedenfor…

Skynd dig at sikre din billet til ELLE Style Awards dag 2: ELLE Salon her!

Om ELLE Style Awards 2019

ELLE Style Awards
Fredag den 10. maj er der skruet helt op for glamouren, når det syvende ELLE Style Awards løber af stablen. På aftenen uddeles 17 priser til de personer og brands, der har markeret sig og gjort noget ekstraordinært for modebranchen i det forgange år. For første gang er det som læser ikke muligt at købe billet til prisoverrækkelsen, men du kan glæde dig til at følge med hele dagen live på Youtube/Facebook og på Instagram og Instagram Story – lige fra ELLE redaktionen og udvalgte VIPs bliver gjort klar, til at alle ankommer på den røde løber, og slutteligt til at priserne overrækkes.

ELLE Salon
Dagen efter ELLE Style Awards er DU inviteret til en eksklusiv champagnefrokost i de smukke ELLE style Awards rammer. Her kan du glæde dig til at opleve et unikt live-interview mellem Uffe Buchard og Malene Birger, et eksklusivt modepanel om bæredygtighed i modebranchen med deltagelse af CEO for Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, Influencer Emily Salomon og Brand Activation & Strategy Director for Boozt.com, Trine Rønsbøl. Det musikalske stjernefrø, Drew, giver live koncert, læserprisen Årets Kvinde bliver uddelt (stem her), og L’Oréal Paris afholder en makeup masterclass med key makeupartist Sine Ginsborg. Dertil kan du glæde dig til forkælelse fr ELLE Style Awards’ sponsorer, goodiebag til en værdi ag over 1.000 kr. og ikke mindst eksklusive konkurrencer med flotte præmier. Køb billet til ELLE Salon her.

ELLE Boutique
I samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, Boozt.com åbner vi nemlig op for en unik shoppeoplevelse, ELLE Boutique, hvor du som den første kan se den nye ELLE Style Awards kollektion designet af Malene Birger. ELLE Style Awards kollektionen bliver solgt eksklusivt på Boozt.com. Du får naturligvis 20% på den smukke kollektion, når du deltager til eventen, ligesom du kan glæde dig til gode tilbud og forkælelse dagen lang. Læs mere og tilmeld dig her.