Annonce

Her er de nominerede i kategorien Årets modefotograf

af Rose Maria Boelsmand 29/04/2019
Kategorien fokuserer på de danske modefotografer, der udviser en stærk forståelse for modens historie og de nyeste trends og som evner den fine balance mellem det kunstneriske og det kommercielle. De nominerede har udmærket sig i 2018 ved skydning af forsider, mode- og beautyserier, kampagner og lignende. Kategorien Årets modefotograf præsenteres i samarbejde med Smuuk Skin.

Modebranchen er uden tvivl en ad de mest visuelt bårne og æstetiske brancher der findes. Det er en industri, der sælger drømme – og de drømme udtrykkes gennem smukke og inspirerende billeder. Derfor ville der slet ikke være en modebranche uden de dygtige mennesker, der gemmer sig bag de skarpstillede objektiver, nemlig fotograferne.

I Danmark har vi heldigvis en solid pulje af yderst talentfulde fotografer, der som få kan fange øjeblikke, stemninger og skønhed i helstøbte portrætter og uendeligt smukke modeserier. Men der er som altid nogle, der har udmærket sig særligt, og de bliver naturligvis nomineret til ELLE Style Awards i kategorien Årets modefotograf…

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Kategorien fokuserer på de danske modefotografer, der udviser en stærk forståelse for modens historie og de nyeste trends og som evner den fine balance mellem det kunstneriske og det kommercielle. De nominerede har udmærket sig i 2018 ved skydning af forsider, mode- og beautyserier, kampagner og lignende. Kategorien Årets modefotograf præsenteres i samarbejde med Smuuk Skin.

… Og det kunne ikke være mere passende, at det er den nye danske skønhedskomet, Smuuk Skin, der er afsender på netop denne kategori. Fotografers linse fanger nemlig alt – og særligt smuk hud med masser af glød er noget af det, fotografer vægter højest, når de tager billeder af de smukke modeller. Smuuk Skin har udviklet en række kosttilskud, der er skabt til blandt andet at booste hudens immunforsvar og skabe en glat og fejlfri hudstruktur. Det særligt udviklede kosttilskud styrker nemlig huden indefra med beskyttende vitaminer, som er med til at mindske skader i huden forårsaget af blandt andet stress. Pure Skin styrker hudens kvalitet i de dybere hudlag, hvor porerne og de fine kapillærer har deres udspring. Smuuk Skin har desuden udviklet et kosttilskud, der booster den naturlige dannelse af kollagen, som mindsker fine linjer og rynker. Med andre ord er produkterne fra Smuuk Skin med til at gøre fotografernes arbejde endnu mere veludført, da de personer, der bliver taget billeder af kun bliver endnu mere naturligt smukke, hvis de har taget kosttilskud fra Smuuk Skin.

Læs også: Se årets eksklusive ELLE Style Awards kollektion her - med priser

De nominerede i år tæller to velkendte fotografansigter i ELLE-regi, nemlilg Henrik Bülow og Sean McMenomy og den nye rising star, Marco van Rijt, der allerede har skudt flere forsider og serier for ELLE.

I galleriet nedenfor kan du læse mere om de tre nominerede i kategorien ’Årets modefotograf 2019’.

Om ELLE Style Awards 2019

ELLE Style Awards
Fredag den 10. maj er der skruet helt op for glamouren, når det syvende ELLE Style Awards løber af stablen. På aftenen uddeles 17 priser til de personer og brands, der har markeret sig og gjort noget ekstraordinært for modebranchen i det forgange år. For første gang er det som læser ikke muligt at købe billet til prisoverrækkelsen, men du kan glæde dig til at følge med hele dagen på Instagram og Instagram Story – lige fra ELLE redaktionen og udvalgte VIPs bliver gjort klar, til at alle ankommer på den røde løber, og slutteligt til at priserne overrækkes.

ELLE Salon
Dagen efter ELLE Style Awards er DU inviteret til en eksklusiv champagnefrokost i de smukke ELLE style Awards rammer. Her kan du glæde dig til at opleve et unikt live-interview mellem Uffe Buchard og Malene Birger, et eksklusivt modepanel om bæredygtighed i modebranchen med deltagelse af CEO for Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, Influencer Emily Salomon og Brand Activation & Strategy Director for Boozt.com, Trine Rønsbøl. Det musikalske stjernefrø, Drew, giver live koncert, læserprisen Årets Kvinde bliver uddelt (stem her), og L’Oréal Paris afholder en makeup masterclass med key makeupartist Sine Ginsborg. Dertil kan du glæde dig til forkælelse fr ELLE Style Awards’ sponsorer, goodiebag til en værdi ag over 1.000 kr. og ikke mindst eksklusive konkurrencer med flotte præmier. Køb billet til ELLE Salon her.

ELLE Boutique
I samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, Boozt.com åbner vi nemlig op for en unik shoppeoplevelse, ELLE Boutique, hvor du som den første kan se den nye ELLE Style Awards kollektion skabt af designeren Malene Birger. ELLE Style Awards kollektionen bliver solgt eksklusivt på Boozt.com. Du får naturligvis 20% på den smukke kollektion, når du deltager til eventen, ligesom du kan glæde dig til gode tilbud og forkælelse dagen lang. Læs mere og tilmeld dig her.