Foto: PR
Annonce

Her er årets eksklusive ELLE Style Awards kollektion

af Rose Maria Boelsmand 27/04/2019
I anledning af ELLE Style Awards 2019 har modedesigneren Malene Birger skabt en særlig ELLE Style Awards kollektion, der forhandles eksklusivt hos Boozt.com fra 13. maj. Se hele kollektionen med priser her.

Den 10. maj er en helt speciel dag: Det er nemlig dagen, hvor det syvende danske ELLE Style Awards bliver afholdt. I år er der sat et helt specielt, og yderst elegant tema for Danmarks største modefest. Årets tema er chik, og det er på smukkeste vis illustreret af designeren Malene Birger, der står bag ELLE Style Awards visuelle identitet.

Få 20% på ELLE Style Awards kollektionen skabt af designeren Malene Birger ved at tilmelde dig ELLE Boutique 12. maj

"Designeren Malene Birger er essensen af ’chik’ og hendes signatur - det sorte og creme univers - vil skabe en sofistikeret, underspillet og elegant grafisk ramme om ELLE Style Awards 2019," fortæller ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal.

Designeren Malene Birger har - ud over at lægge streg til det flotte grafiske print, der præger alt fra shoppenet til vandflaskekølere og invitation til ELLE Style Awards - også designet en helt særlig ELLE Style Awards tøjkollektion, der vil blive forhandlet eksklusivt hos Boozt.com fra 13. maj.

Kollektionen består blandt andet af skjortekjoler, tunikaer, pyjamasser og sommerkjoler. Alle styles er tro mod designerens sort og cremefarvede univers med indslag af fuchsia-rød og kamel, understøttet af hendes berømte striber og et speciel designet bogstavsprint. Med andre ord: Trés chic!

Få 20% på ELLE Style Awards kollektionen skabt af designeren Malene Birger ved at tilmelde dig ELLE Boutique 12. maj

ELLE læsere kan dog allerede shoppe den smukke kollektion til et særligt ELLE Style Awards shoppeevent, ELLE Boutique, den 12. maj i Beauty By Boozt-butikken på Købmagergade i København, hvor kollektionen helt eksklusivt bliver sat til salg med minus 20%. Læs mere om hvordan du tilmelder dig ELLE Boutique her (Psst ... der er både goodiebags, livemusik og 20% på hele Beauty by Boozt butikken denne dag!)

Se med i videoen neden for, hvor du kan se ELLE Style Awards kollektionen i aktion. Længere nede finder du et galleri med alle styles og priser.

Kollektionens elementer er som skabt til at mikse på kryds og tværs af prints, farver og styles, og man skal ikke være bange for at mikse en stribet, løs py-buks med en slå-om tunika i bogstaveprint ud over. Farverne er holdt til sort, hvid, fuchsia og nougat, der går igen i prints (striber og bogstav-print) samt på ensfarvede styles.

Få 20% på ELLE Style Awards kollektionen skabt af designeren Malene Birger ved at tilmelde dig ELLE Boutique 12. maj

Ud over de smukke og anvendelige tøj-styles består kollektionen desuden af mobil-covers, stofnet og silketørklæder, så du kan fuldende dit chikke look - du finder det hele på Boozt.com fra 13. maj - og til ELLE Boutique den 12. maj.

Se hele kollektionen i galleriet nedenfor.

Få 20% på ELLE Style Awards kollektionen skabt af designeren Malene Birger ved at tilmelde dig ELLE Boutique 12. maj

ELLE Style Awards kollektionen består af i alt 20 styles (foruden de viste i galleriet en T-shirt til 499 kr. samt iPhone covers til 199 kr.). Kollektionen forhandles eksklusivt på Boozt.com fra 13. maj. Du kan dog få forsmag på kollektionen til vores to læserevents i forlængelse af ELLE Style Awards, ELLE Salon den 11. maj og ELLE Boutique den 12. maj.

ELLE Salon - Lørdag den 11. maj
Dagen efter ELLE Style Awards er du inviteret til en eksklusiv champagnefrokost i de smukke ELLE Style Awards rammer. Her kan du glæde dig til at opleve et unikt live-interview mellem modemanden Uffe Buchard og designer Malene Birger, et eksklusivt modepanel om bæredygtighed i modebranchen med deltagelse af CEO for Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, Influencer Emily Salomon og Brand Activation & Strategy Director for Boozt.com, Trine Rønsbøl. Det musikalske stjernefrø, Drew, giver live koncert og L’Oréal Paris afholder en makeup masterclass med key makeupartist Sine Ginsborg. Dertil kan du glæde dig til shopping og forkælelse fra ELLE Style Awards’ sponsorer, goodiebag til en værdi af over 1.000 kr., hvori du blandt andet finder en helt særlig overraskelse fra Julie Sandlau og ikke mindst eksklusive konkurrencer med flotte præmier. Frokosten serveres af My Poké og champagnen leveres af Moët & Chandon. Køb billet til ELLE Salon her.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

ELLE Boutique - Søndag den 12. maj
I samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, Boozt.com åbner vi op for en unik shoppeoplevelse, ELLE Boutique, hvor du som den første kan se den nye ELLE Style Awards kollektion. ELLE Style Awards kollektionen bliver solgt eksklusivt på Boozt.com. Du får naturligvis 20% på den smukke kollektion og alt i Beauty by Boozt butikken, når du deltager til eventen, ligesom du kan glæde dig til gode tilbud og forkælelse dagen lang. Læs mere og tilmeld dig ELLE Boutique her.