Foto: Sean McMenomy og PR
Annonce

Fashion Director Barbara Gullstein giver sine "inderste" stylingtip til fest

af annonce 14/05/2019
I 2018 vandt ELLEs nuværende Fashion Director med prisen for Årets Stylist til ELLE Style Awards. I år giver hun sine tips til, hvordan man styler sig bedst fra inderst til yderst til fest.

Der er ingen tvivl om, at alt skal spille til ELLE Style Awards. Hver detalje, hvert et hårstrå og hver en del i outfittet er overvejet i timevis, hvis ikke dagevis inden det samlede look vises frem på den røde løber.

Det ved ELLEs nuværende Fashion Director Barbara Gullstein alt om. Ikke blot fordi hun som ELLEs moderedaktør bestemt ved, hvad der får et outfit til at skille sig ud, og have netop dét, der gør det rød løber-værdigt, men også qua sin forhenværende titel som stylist. Barbara Gullstein vandt nemlig i 2018 prisen for Årets stylist til ELLE Style Awards.

Læs mere om de nominerede til Årets Stylist 2019 her

I år, til ELLE Style Awards 2019, er lingeri-brandet Sloggi afsender på prisen Årets stylist, og i den forbindelse har vi trukket lidt på dem ekspertise, der findes i Barbara Gullsteins kyndige styling-hænder. For hvad skal man egentlig tænke på, når man som stylist sammensætter looks til en fest, der både skal se smukke ud, men også gøre, at man føler sig godt tilpas en hel aften?

”Stylingen starter altid indefra, og det essentielle er, at gå efter undertøjsstyles med minimal synlighed og høj komfort. Hverken trusser eller BH’er må have tydelige kanter, der kan ses under eksempelvis stramme kjoler. Det skal helst være et tyndt lag, der falder helt ind til kroppen, og løfter og støtter hvor det skal,” siger Barbara Gullstein.

Barbara fremhæver særligt sloggi-serien, der hedder Zero Feel, som er ultratynd og helt ude synlige sømme, og er usynlige under silkekjoler, hvor selv den mindste kant ellers ville kunne ses. Her handler det om at skabe en perfekt, smooth base (præcis ligesom med makeup), der fremhæver de bedste træk og underbygger de elementer, der bygges ovenpå i looket, så helhedsindtrykket bliver gennemført og smukt.

Men det er ikke altid at lingeri behøver spille en passiv rolle i en feststyling, fortsætter Barbara Gullstein:

”I visse fest-stylinger, måske de lidt mere casual, må undertøjet gerne vises frem. Men med måde! Her synes jeg, at det er smukt med blonde-BH under en silkeskjorte, der er opknappet ned til solarplexus, hvor man lige aner kanten af BH’en. Og når det kommer til stroptoppe og kjoler er det ret fint med flere stropper, så der kommer lidt flere detaljer i et ellers ret simpelt look.”

Læs mere om de nominerede til Årets Stylist 2019 her

Til stylinger, hvor BH’ens detaljer gerne må være synlige, fremhæver Barbara den smukke S by sloggi Zero Feel signature bodystocking, og modeller som sloggi Zero Lace og sloggi Ever Fresh, der alle balancerer smukt mellem det enkle og underspillede og diskret sensuelle med de diskrete blondetaljer.

I galleriet har vi samlet de fineste styles fra sloggi, der er oplagte til dit fest-oufit – uanset om du går efter det synlige eller usynlige look.

Kategorien Årets Stylist 2019 blev vundet af stylist Rikke Wackerhausen.

Kategorien blev præsenteret i samarbejde med sloggi