Annonce

Få makeupartist Sine Ginsborgs tre bedste tip til en fejlfri festmakeup

af annonce 8/05/2019
Drømmer du også om at kunne gøre de professionelle makeupartister kunsten efter, når du lægger din festmakeup? Så læs med her: Key Makeupartist Sine Ginsborg fra L’Oréal Paris guider dig til, hvordan du får den smukkeste, naturlig base, flot glød og forførende røde læber her

Årets ELLE Style Awards er ’all about chic’. Og det chikke tema påkalder sig naturligvis elegante makeuplooks, der fremhæver de smukkeste kvindelige træk.

Derfor har vi allieret os med key makeupartist fra L’Oréal Paris, Sine Ginsborg, for at få hendes tip til, hvad man skal fokusere på, når man vil have en klassisk, smuk festmakeup, der på en og samme tid er gennemført uden at være overgjort.

Sine fremhæver, at nøglen til et lækkert look findes i den gode base. Ikke forstået som et tykt lag foundation og tubevis af concealer og pudder. Nej, Sine understreger vigtighed af at lade hudens naturlige strukturer, som fregner, være synlige, da de er med til at give ansigtet karakter.

Sine har to favoritprodukter, hun bruger, når hun skal lægge en naturlig base, der skjuler urenheder, men stadig lader huden ånde. Hun starter med CC-cremen CC c’’est Magic, der har et grønligt skær, når den påføres, men blender naturligt ind i hudens egne toner, og neutraliserer røde toner. Sine supplerer derefter med BB-cremen BB C’est Magic, der dækker urenheder, men stadig er let og transparent, så fregner og lignende stadig er synlige.

Se med i videoen nedenfor, hvor Sine Ginsborg demonstrer hvordan du bruger BB og CC C’est Magic for at skabe en smuk base for din makeup.

Sine Ginsborgs næste tip er at fremhæve kindbenene og ramme ansigtet let ind med et touch af farve og glød. Her bruger Sine highligteren Glow Mon Amour i farven Melon Dollar Baby, som lægges i en blød c-form fra tinding til kindben, hvor den blendes let ud i den naturlige rødme, der findes i kinden. Sines pro-tip er også at duppe en lille smule af den rosa farve på øjenlåget for at skabe en naturlig sammenhæng mellem farverne i ansigtet.

Se med i videoen nedenfor, hvor Sine Ginsborg demonstrer hvordan du bruger Glow Mon Amour, ’Melon Dollar Baby’ til at fremhæve kindbenene og give ansigtet glød.

Prikken over i’et på et hvert klassisk beauty look, er naturligvis forførende røde løber, der er lagt præcist og skarpt. Her bruger Sine Ginsborg den nye, flydende læbestift Rouge Signature fra L’Oréal Paris, der med sin perfekt spidsede pensel optegner læben præcist.

Se med i videoen nedenfor, hvor Sine Ginsborg demonstrer hvordan du bruger den nye flydende læbestift Rouge Signature til at tegne læberne smukt op.

I galleriet nedenfor har vi samlet de produkter, Sine Ginsborg har brugt til at lave de tre makeuplooks med direkte links, så du nemt kan klikke dem hjem til din makeuppung.

Atiklen er udgivet i samarbejde med L'Oréal Paris