ELLE x Warm Nordic x Paustian inviterer til 'Design Talk' i København og Aarhus
Annonce

ELLE x Warm Nordic x Paustian inviterer til 'Design Talk' i København og Aarhus

af Annonce 16/05/2018
Vil du med til en gratis aften i selskab med nogle af Danmarks mest mode- og interiørkyndige personligheder? I samarbejde med Warm Nordic og Paustian inviterer vi til 'Design Talk' i både København og Aarhus. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her...
Kalder alle kvinder og mænd, der har en passion for mode, design og interiør. I samarbjede med Paustian og Warm Nordic inviterer ELLE til en særlig 'Design Talk' i både København og Aarhus i forbindelse med 3 Days of Design - og du er inviteret! Aftenen vil byde på et særlig panel af mode- og designbevidste kvinder, når Cecilie Ingdal, chefredaktrice på ELLE og ELLE Decoration, Natalia Sanchez, interiørdesigner og Frantz Longhi, adm. direktør hos Paustian vil deltage i en paneldebat, hvor de vil snakke om nordisk design og fortælle om, hvordan de hver især arbejder med begrebet indenfor fashion og design og diskutere, hvor nordisk design er på vej hen. Warm Nordic er Danmarks nye interiør-brand, og var blandt andet en af årets sponsorer til ELLE Style Awards 2018, hvor deres smukke møbler prydede alt fra indgangen til DR Koncerten til loungeområdet på scenen og backstage-området. Warm Nordic mission er at genoplive nordiske designklassiskere, som eksempelvis den smukke og top-aktuelle Fringe-lampe designet af den anerkendte svenske lysmester Hans-Agne Jakobsson. Fringe-lampen, der kommer i butikkerne lige om lidt.
Aftenens moderator til ELLE x Warm Nordic x Paustian 'Design Talk' vil være den danske arkitekt Ane Cortzen, som siden marts 2016 har været kulturchef for Kähler-koncernens restauranter. Arrangementet afholdes i Købehavn lørdag 26. maj 2018 kl. 14-15.30 hos Paustian, og i Aarhus hos Paustian den torsdag 31. maj 2018 kl. 19-20.30. Til begge events vil der blive trukket lod om en 'Bloom' bordlampe fra Warm Nordic. Du tilmelder dig ved at sende navn på alle deltagere på mail til [email protected] (København) og [email protected] (Aarhus)