ELLE STYLE AWARDS

ELLE Style Awards 2014: Her er alle de nominerede

af Laura Lawaetz 25/04/2014
Hvem skal vinde titlen som Årets model? Årets modefotograf? Årets designer? Årets mand? Se alle de nominerede ved ELLE Style Awards 2014...

ELLE Style Awards vil den 19. maj kåre de hotteste navne i dansk mode, og de nominerede tæller blandt andre modellen Nadja Bender, designer Charlotte Eskildsen, skuespiller Nikolaj Coster-Waldau og sangerinden Mø.

Se også: Køb din billet til ELLE Style Awards her

"Vi glæder os til at kåre de dygtigste og mest kreative kræfter i dansk mode netop nu. Mode er noget, vi alle bliver inspireret og berørt af, og derfor er det for os rigtig vigtigt med en modepris som denne, hvor vi både hylder de bedste i branchen og de mennesker, der inspirerer os," siger chefredaktør for ELLE Cecilie Christiansen.

I starten af april kunne vi løfte sløret for de første nominerede, og det er med stolthed at vi nu kan offentliggøre alle de nominerede til Danmarks største og officielle modeprisoverrækkelse.

De nominerede er (klik på kategorien for at se de nominerede):
 

ÅRETS MODEL

ÅRETS STYLIST

ÅRETS MODEFOTOGRAF

ÅRETS SKUESPILLERINDE

ÅRETS SANGERINDE

ÅRETS MAND

ÅRETS DESIGNER

ÅRETS INTERNATIONALE DESIGNER

ÅRETS SMYKKEBRAND

ÅRETS NYE NORDISKE TALENT

LÆSER-PRISEN: ÅRETS STILIKON - afgiv din stemme nu!

ÅRETS HÅRARTIST

ÅRETS MAKEUPARTIST

ÅRETS BRAND

ÅRETS CSR-PRISFakta om ELLE Style Awards

ELLE Style Awards afholdes den 19. maj i Koncerthuset i DR Byen. Prisuddelingen vil efterfølgende blive vist på TV3 og TV3 Puls. ELLE Style Awards er den eneste prisuddeling af sin slags i Danmark.

Crowne Plaza, L'Oreal Paris og PANDORA er sponsorer på ELLE Style Awards. L'Oreal Paris står for hår og makeup looks på to modeshows til selve awardshowet og hoster på dagen en såkaldt VIP lounge på Crowne Plaza, hvor udvalgte celebs og ELLE redaktionen vil blive stylet af L'Oreal Paris. PANDORA sørger for flere af gæsternes smykker samt låner de tre nominerede stylister smykker, som bliver en del af et modeshow.

Crowne Plaza sponsorerer middagen, og med sin billet til ELLE Style Awards får man mulighed for at købe en Crowne Plaza overnatning til særpris.