Cecilie Ingdal: "Årets modefest tager et år at planlægge"
Foto: Lasse Bak Mejlvang
Annonce

"Det tager et år at planlægge ELLE Style Awards"

af Annonce 23/06/2017
Til årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, var der selvfølgelig ekstra store nerver på og sommerfugle i maven hos; ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, som for femte år i træk er værtinde til ELLE Style Awards...

Når ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal gør sig klar til årets modebegivenhed, er det ikke uden sommerfugle i maven. Netop fordi det var femte gang, at ELLE Style Awards løb af stablen, var ambitionerne til årets største modefest tårnhøje – og planlægningen starter allerede året forinden.

Vi tog en snak med Cecilie Ingdal i L'Oréal Paris' Beauty Lounge lige før ELLE Style Awards 2017, hvor vi spurgte ind til, hvordan det er at være hovedvært ved årets største modefest.

Du er vært for årets modebegivenhed for femte år i træk. Har du vænnet dig til rollen eller er der stadig sommerfugle i maven?

Der er i den grad sommerfugle i maven – måske endda i endnu højere grad nu end tidligere, da vores ambitioner stiger år for år.

Hvad har du glædet dig mest til ved årets ELLE Style Awards?

Det er svært at pinpointe én enkelt ting ved en begivenhed, som vi har arbejdet på i næsten et år… Så mine højdepunkter er alt fra at se det print, som Cecilie Rudolph har tegnet folde sig ud på alt fra løber til champagne- og vandbar og vores sponsorers integrering af aftenens tema til scenografien i salen, som har fået et nyt ’look’ i år – og så naturligvis alle de glade prismodtagere.

Hvordan vil du beskrive dit look?

Min kjole er sart blå, så mit look bliver i gyldne toner med lidt ekstra på øjnene – og måske vover jeg mig som noget nyt ud i en bærfarvet læbe…

Temaet for årets ELLE Style Awards er CabarELLE. Har du ofte et særligt tema i tankerne, når du styler dine outfits og vælger makeup?

I det daglige har jeg egentlig bare mit humør, og dagens agenda i tankerne. Skal jeg cykle rundt til mange møder, overvejer jeg om jeg skal klæde mig lidt mere cykelvenligt på (men det sker ikke altid – og derfor ser man mig ofte cykle med et langt skørt viklet op om armen)…

Hvordan adskiller dit festtøj sig fra dit hverdagstøj?

Egentlig ikke så meget. Jeg kan godt lide at dresse op i hverdagen – og få mit tøj brugt. Også det finere ’festtøj’ – og mine accessories med knald på. Men jeg sætter indimellem sneakers til mine outfits i hverdagen. Det gør jeg aldrig til fest. Er det galla, er det naturligvis en anden sag.

Hvad er forskellen på din hverdags- og din fest makeup?

Øjnene. Til hverdag har jeg ofte kun mascara på vipperne, mens jeg til fest leger mere med skygger og khol.

Hvad er dit favoritprodukt fra L’Oréal Paris?

Jeg er kæmpefan af Nude Magique BB Cream, som giver det der naturlige look, men samtidig dækker, der hvor der er behov. Og så elsker jeg lakkerne Color Riche Le Vernis A L'Huile.

Hvad er dit bedste tip til kommende værter ved sommerens forestående fester?

Sørg for at alle føler sig tilpas, der hvor de sidder. Bordplanen er så vigtig for festens videre forløb. Og så er musikken naturligvis afgørende.

Og hvad er dit bedste tip til gæsterne?

Gør dig umage – det har værtsparret helt sikkert. Så mød op i en passende dresscode, gerne med en lille personlig gave og bidrag så ellers til, at det bliver en god fest.

5 hurtige:

Champagne eller Gin Tonic? Champagne

Læbestift eller neglelak? Neglelak (men ville ønske at det var rød løbestift!)

Nude eller rød? Nude

Kort eller lang kjole? Lang

Stiletter eller sneakers? Stiletter

Genskab Cecilie Ingdals ELLE Style Awards beauty-look:

Hud: Rare Flowers Purifying Toner // Hydra Genius Aloe Water Liquid Care // Nude Magique Cushion // Glam Beige Foundation // True Match Powder // Infallible Total Cover Concealer Palette // True Match Highlight Liquid, Icy Glow

Øjne: Brow Artist Genius Kit // Brow Artist Plumper // La Palette Nude, Beige, Øjenskyggepalette // Color Riche Mono, 500 Gold Mania, Øjenskygge // Infallible Gel Crayon, Browny Crush, Eyeliner // Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Læber: Color Riche Matte, 463 Plum Tuxedo

Negle: L’Huile, 116 Café de Nuit