Mie Juel: Det er detaljerne, der tæller – og overrasker
Foto: Lasse Bak Mejlvang
Annonce

"Det er detaljerne, der tæller – og overrasker"

af Annonce 6/06/2017
ELLEs Style Director, Mie Juel, var ansvarlig for stylingen af værtindernes tøj til ELLE Style Awards 2017, men hvad var det bedste tip hun gav dem, og hvordan valgte hun sit eget outfit, herunder den rigtige makeup til aftenen? Dét tog vi en snak med hende om et par timer før det gik løs til årets største modefest...

For ELLEs Style Director Mie Juel startede forberedelserne til ELLE Style Awards for flere måneder siden, og derfor var det med både glæde og spænding, at hun så frem til årets største modefest, ELLE Style Awards 2017 den 23. maj.

Mie Juel har haft ansvaret for værtindernes styling, herunder at sikre den røde tråd mellem værtindernes looks, designernes vision og det overordnede tema for ELLE Style Awards.

Vi tog en lille snak med Mie om årets værtindelooks og hendes eget ELLE Style Awards-look anno 2017:

Hvad har du glædet dig mest til ved årets ELLE Style Awards?

Jeg glæder mig mest til, at se årets værtinder in action på den store scene, da jeg har været med til at klæde dem på, i samarbejde med nogle af de nominerede designerne. Hvordan vil du beskrive dit look? Naturlig – en bedre version af mig selv. Temaet for årets ELLE Style Awards er CabarELLE.

Har du ofte et særligt tema i tankerne når du styler dine outfits og vælger makeup?

Jeg har helt afgjort haft CabarELLE med i mine tanker. Både da jeg skulle style værtinderne, hvis outfits er holdt indenfor CabarELLE farvepaletten og har elementer som passer godt til cabaret temaet: fjer, perler og Can-Can skørter. Men også i forhold til mit eget outfit, hvor jeg har forsøgt at ramme CabarELLE ånden med en pailletkjole. Fordi der sker så meget på tøjet kommer både værtindernes og min makeup til at være forholdsvis naturlig – dog med nogle overraskende elementer…

Hvordan adskiller dit festtøj sig fra dit hverdagstøj?

Det er meget mere festligt. Til hverdag går jeg i t-shirt og jeans; til ELLE Style Awards går jeg all out på prinsessedrømmen.

Hvad er forskellen på din hverdags- og din fest makeup?

Der er faktisk ikke den store forskel – bortset fra at jeg bruger lidt mere tid foran spejlet. Hvad er dit favoritprodukt fra L’Oréal Paris? Den nude læbestift 235, som er blevet en fast del af mit ESA-look. Tror det er tredje eller fjerde år, at jeg har den på... medmindre jeg vælger rød i år?!

Du har været inde over stylingen af værtinderne. Hvad er de bedste tips du har givet dem?

De er to garvede damer, der ved, hvad de vil have, så jeg har ikke delt tips ud. Men jeg har forsøgt at skabe en rød tråd imellem deres looks, selvom de i både personlighed og figur er to meget forskellige kvinder, samtidig med at jeg har taget højde for deres stil og ønsker, for ikke at glemme designernes, der spiller en afgørende rolle i værtindernes look.

Er der et af deres looks, du glæder dig særligt til at se på scenen?

Jeg glæder mig helt vildt til at se Mark Tans outfit til Signe Lindkvist. Generelt har jeg forsøgt i år, at få designerne til at lave nogle detaljer på værtindernes outfits, hvor publikum vil tænke WOW. Den lange pink fjerboa, tror jeg, netop vil have dén effekt.

5 hurtige til Mie Juel:

Champagne eller Gin Tonic? Champagne (selvfølgelig!)

Læbestift eller neglelak? Læbestift

Nude eller rød? Rød

Kort eller lang kjole? Lang. De (lår-)korte kjoler hørte mine 20’ere til

Stiletter eller sneakers? Til ELLE Style Awards; stiletter – til hverdag helt klart sneakers

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Genskab Mie Juels ELLE Style Awards-look:

Hud: Hydra Genius Aloe Water Liquid Care Glam Beige Foundation Glam Bronze Healthy Glow, 02 True Match Highlight, Icy Glow og Golden Glow True Match Highlight Powder, Golden Glow Øjne: Brow Artist Xpert Brow Artist Plumper True Match Hightlight Powder, Golden Glow Volume Million Lashes Fatale Mascara Mega Volume Miss Baby Roll Mascara Læber: Color Riche La Palette Lips, Nude Negle: L’Huile, 116 Café de Nuit