Foto: Lasse Bak Mejlvang
Annonce

”Der må gerne være én ting i et festlook, der larmer lidt”

af annonce 15/05/2019
Til årets ELLE Style Awards var en af gæsterne modellen Cecilie Haugaard, som gik all-in på røde læber og ´French Chic’ til årets største modefest. Vi tog en lille beauty-snak med Cecilie Haugaard i L'Oréal Paris' beauty lounge...

En kærlighed til røde læber og en underspillet fransk-inspirerede looks kendetegner Cecilie Haugaard, der er model og forlovet med storcharmøren Christoffer, som hun skal giftes med til sommer.

Til årets ELLE Style Awards bekendte hun kulør med knaldrøde læber og en klassisk ’Little Black Dress’. Vi fik en snak med Cecilie Haugaard i L'Oréal Paris' beauty lounge inden ELLE Style Awards...

Temaet for årets ELLE Style Awards er ’chik’ – hvad betyder det ord for dig?

For mig er chic meget parisisk, så jeg er gået efter et fransk look. Chik betyder, at man er smart og lækker – og vigtigst af alt, er man kun chik, hvis man føler sig godt tilpas.

Hvad skal du have på?

Jeg har valgt at gå efter The Little Black dress i franske blonder fra Rotate Birger Christensen (som vandt prisen for Årets Uundgåelige, red.) Så til festen står den på kort kjole, lange ben og pufærmer – og det franske touch kommer ekstra til udtryk med kjolens knapper, der går hele vejen langs ned på forsiden af kjolen. Kjolen er ret enkel, så jeg har piftet den op med en stor ørering fra Ole Lynggaard, der er formet som en guldblomst, og så har jeg sko på fra Jimmy Choo. Skoene er flade, da jeg har slået min fod, og det at være ’chik’ handler jo også om at have det godt, så jeg passer lidt på mi selv med disse sko. Generelt må looket gerne være smart og frækt, men det vigtigste er at man har det godt i det. Da mit look er meget sort (sort kjole, sorte sko, mørkt hår, red.), har jeg valgt at have røde læber, som jo også er meget fransk. Da jeg i sin tid flyttede til Paris for at være fuldtidsmodel, skiftede jeg hele min garderobe ud til kun at være sort og hvid, men havde til gengæld konstant røde læber. Så dem har jeg genopfundet i dag.

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Har du et stilikon, som du synes er særlig chik?

Der er mange! Men The Olsen Twins er rigtig gode til at køre den klassiske franske og underspillede stil, der altid ser lækker ud.

Hvordan adskiller din festmakeup sig fra din hverdagsmakeup?

Til hverdag går jeg ikke med særlig meget makeup, så i dag har jeg langt mere mascara på, end jeg plejer og så har jeg lidt shine på øjnene og highlight på kinderne – og så selvfølgelig den røde læbe, som ikke (længere) er en del af min hverdagsmakeup. Det er altid dejligt med lidt ekstra shine til fest, som ser super flot ud, når lyset rammer og på billeder – for de kan ikke undgås til ELLE Style Awards!

Læs også: Sara Omar: "Man er ikke det, man har på. Man er sig selv!"

Hvad karakteriserer et godt festlook?

Der må gerne være et element i looket, der larmer lidt. I mit tilfælde er det et par store statement-øreringe. Hvis jeg ikke havde haft dem på, havde jeg måske valgt en mere vild kjole eller nogle super iøjnefaldende sko. Men det må aldrig blive for larmende – én ting, det er dét, der holder det chikt, så jeg har mine øreringe – og selvfølgelig den røde læber, der jo også larmer lidt.

Se med i videoen nedenfor fra L'Oréal Paris' beauty Lounge hvor Sara Omar blev gjort klar med udvalgte VIPs og ELLE-redaktionen.

5 hurtige:

Champagne eller gin & tonic? Champagne!

Læbestift eller ngelelak? Læbestift

Nude eller rød? Nude negle, altid. Det ser sundt og lækkert ud. Og røde læber!

Kort eller lang kjole? Kort

Stiletter eller sneakers? Stilletter til fest, sneaks til hverdag

Se hvilke produkter fra L'Oréal Paris, der er blevet brugt til at skabe Cecilies beauty-look til ELLE Style Awards i galleriet nedenfor:

Artiklen præsenteres i samarbjede med L'Oréal Paris