Se aftenens sødeste par fra den røde løber
Foto: Lars H. Laursen
Annonce

Aftenens sødeste par på den røde løber

af Annonce 11/05/2019
Der var i den grad kærlighed og Kildevæld i luften, og de røde roser fik masser af liv, da de mange par indtog den røde løber ved dette års ELLE Style Awards. Se aftenens sødeste par fra den røde løber her…

Det siges, at de mest idylliske romancer ernærer sig udelukkende på kærlighed og kildevand... Og at dømme efter de mange kærlige blikke, der blev udvekslet mellem aftenens (ny)forelskede par, så er der absolut kildevand på menuen i mange stilige hjem dette forår. Aftenens helt store kærlighedsaffære - og måske den hotteste i byen lige nu - leverede influencer-parret Emili Sindlev og tidligere Dossier-moderedaktør Mads-Emil Grove Møller... Og heldigvis kunne de sippe videre af deres kærlighedsdiæt lige efter den røde løber, hvor Kildevæld i aftenens anledning havde opstillet en tårnhøj kunstinstallation med Kildevæld klædt i aftenens chikke sort-hvide striber.

... Og det var trods alt meget godt med lidt ren vanforsyning mellem al champagnen på aftenen, der om noget jo også er kendt for at sprede amoriner i luften!

Og nu vi er ved de sødeste par, så kan vi heller ikke komme uden om vinderne af kategorien Årets Brand, som parret Gerda og Nikolai Monies (bag smykkebrandet Monies, red.) løb med. Hvis der er nogle, der er symbolet på, at gammel kærlighed ikke ruster, så er det Monies-parret, der ofte har givet interviews om, hvor forunderligt det er, at de efter 48 år stadig er ligeså forelskede, som da de var helt unge. Deres kærlighed var også helt tydelig, da de ved rungede klapsalver gik på scenen, for at modtage prisen for Årets Brand, som blev præsenteret i samarbejde med Kildevæld. Læs mere om prisen Årets Brand her.

Foto: Lars H. Laursen

(Ovenfor: Gerda og Nikolai Monies med deres pris for Årets Brand, præsenteret i samarbejde med Kildevæld)

Men tilbage til de mange par ved aftenens arrangement, der strålede af kærlighed, og i den grad fik os alle sammen til at blive en lille smule bløde i knæene.

Læs også: Her er alle aftenens vindere til ELLE Style Awards 2019

På en så fantastisk aften, behøver man jo derfor ikke meget andet end kærlighed - og i dette tilfælde ikke kildevand, men Kildevæld. Dét beviste de søde par i hvert fald...

Se alle de søde par fra aftenens fest i galleriet nedenfor.

Denne artikel præsenteres i samarbejde med Kildevæld