Mode

ELLE guider dig - Outlet-shopping

af 29/03/2010
Lad ELLE hjælpe dig på vej igennem junglen af gode tilbud

Adrenalinen pumper, når man træder ind i de hellige outlethaller, for hvad hvis man går glip af et fashionkup? Men træk vejret dybt ind, og tag det roligt. ELLE guider dig til at blive den ukronede outlet-dronning, der går hjem med guldet.

FORBEREDELSE

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS PÅ LEKTIEN Sørg for at vide, hvilke stande der har dine favoritmærker. Det gør det meget lettere at shoppe målrettet og sparer dig tid. Tjek forhandlere på outlettets hjemmeside hjemmefra.

RESEARCH Selv om du ikke nødvendigvis følger trends slavisk, påvirker de dig mere, end du tror. Husk at læse din ELLE Trendbibel inden, så du
ved, at du skal gå efter bl.a. denim, pasteller, draperinger og trenchcoats denne sæson.

KLÆD DIG PÅ TIL AT KLÆDE DIG AF På outlets er der ofte meget få prøverum, med meget lange køer. Det perfekte outlet-outfit er et par stramme jeans (så man stadig kan prøve kjoler ud over), en tanktop og ting, der er lette at tage af. Løse T-shirts, der ikke er besværlige at få over
hovedet, eller cardigans med knapper er perfekte. Hvis du har kjole på, er det en god ide at have leggings under, så du ikke ender med at fl ashe
for hele hallen. Med hensyn til sko kommer du længst (og hurtigst) uden snørebånd eller lynlåse, som f.eks. ballerinaer eller støvler, du bare skal
hive på. Det er selvfølgelig optimalt at have så lidt tøj at bære rundt på som muligt (når du alligevel skal slæbe en masse med hjem igen), men
hvis du ikke er sikker på vejret, er det bedst at klæde sig på i lag, da du hurtigt kan få det varmt, når du prøver tøj.

HUSK DIT ELLE-NET Brug en skuldertaske, så du har hænderne fri. Hav kun det mest nødvendige med, så det ikke tynger, men husk nogle store shoppenet, så du slipper for mange små poser med dine køb i.

STABILISER BLODSUKKERET Medbring snacks og vand, så du ikke går sukkerkold.

HVAD SKAL DU GÅ EFTER?

VÆR REALISTISK Ville du købe det, hvis det ikke var sat ned? Køb kun noget, hvis du virkelig har brug for det, eller det er et ekstraordinært godt køb. Bare fordi noget er billigt, er det ikke nødvendigvis et godt køb, hvis du kun vil få det brugt en enkelt gang.

GÅ EFTER KLASSISKE, GODE KØB Du har hørt det før, men det er evigt rigtigt: Gå efter sikre køb, som du kan bruge i lang tid. Gode kvaliteter som kashmir, silke og læder holder længe, hvis du passer godt på dem.

FÅ HJÆLP Find ud af, hvem du er bedst til at shoppe med. Det er vigtigt, at den, du shopper med, har lyst til at kigge på det samme som dig, er tålmodig, kan hjælpe dig, når du er i tvivl, og fortælle dig ærligt, om tøjet sidder godt. Og så skal I helst ikke bruge samme størrelse; tænk nu, hvis der kun er én tilbage af en favorit …

PSST … HUSK KONTANTER Selv om fl ere outlets er begyndt at tage dankort, kan du aldrig være helt sikker. Har du kontanter, kan det være afgørende for, om det er dig, der kommer hjem med det gode køb, i modsætning til hende, der har glemt at hæve.

KOM FØRST
Mange outlets har eksklusiv adgang for VIPs aftenen inden, det går løs. VIP-billetter købes på nettet, men du skal være hurtigt ude, da der kun er begrænset antal.

UNDGÅ FEJLKØB - PRØV DET PÅ! Alt er sat ned med 40-80 procent, så det er svært ikke at blive fristet. Varer købt på et outlet byttes ikke, så spar dig selv for fejlkøb og prøv det på!

DROP CYKLEN - du kan alligevel ikke læsse den forsvarligt med alle dine fund. Medbring din kæreste i stedet.

TOP OUTLETS
DESIGNER FORUM Outlet to gange årligt, Forum - Designerforum.dk
DANSK FASHION OUTLET Outlet to gange årligt, Øksnehallen - Danskfashionoutlet.dk.
CPH MODA OUTLET Outlet to gange årligt, Bella-Centret - Cphmoda.dk
DAY BIRGER ET MIKKELSEN Kollektionssalg to gange årligt, Øksnehallen - Day.dk
LANGELINIE OUTLET Outlet-butikker, åbent året rundt, Langelinie - Langelinie-outlet.dk
SO LAST SEASON Åbent året rundt - Solastseason.dk

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her