Højdepunkter Se Super Bowls vildeste fashion-øjeblikke

Foto: MEGA

Det amerikanske Super Bowl blev i nat afholdt, og som altid så det meste af verden med. De sportsinteresserede så selvfølgelig med grundet kampen, som stod mellem Kansas City Chiefs og Tampa Bay Buccaneers - vi andre så med af en helt anden grund.

For selvom man ikke er sportsinteresseret, så kan Super Bowl nemlig stadig noget helt specielt. Vi taler selvfølgelig om deres altid imponerende halftime shows, som byder på de vildeste og mest gennemførte performances fra nogle af vores absolutte yndlingsstjerner.

Læs også: Hylder The Weeknd eks'en Selena Gomez i ny musikvideo?

I år var det den canadiske R&B-sanger, The Weeknd, der stod for det spektakulære halftime show, og det gik ikke stille for sig! Se The Weeknds vilde optræden i videoen herunder.

Gennemførte og ekstraordinære performances kræver selvfølgelig også gennemførte og ekstraordinære looks – og dem har der efterhånden været mange af!

Læs også: Se Amanda Gorman fremføre poesi til Super Bowl som den første nogensinde

ELLE tager dig derfor med på en tur ned ad memory lane, hvor du kan se, eller gense, nogle af de bedste looks og kostumer gennem tiden.

En klar favorit var Lady Gagas performance i 2017, hvor hun performede alle yndlingsnumrene iført et glimtende og fantastisk bodysuit, som hun selvfølgelig matchede med høje og lige så glimtende støvler - alt sammen designet af Donatella Versace. 

Til Super Bowls 50 halftime show i 2016 rockede både Beyoncé og Bruno Mars to lækre læderlooks - Beyoncés militær-inspirerede design var fra DAquared2.

Og Queen B stjal selvfølgelig også et fashion-øjeblik, da hun i 2013 performede i endnu et læderlook - denne gang fra Rubin Singer. Beyoncé toppede sin performance ved at få besøg af sine to fellow Destiny's child medlemmer, Kelly Rowland og Michelle Williams. 

Læs også: Selena Gomez overtog Rihannas sang - nu kan du høre Rihannas version

For et mere 00'er fashion-øjeblik skal vi tilbage til 2004, da Janet Jackson og Justin Timberlake indtog scenen sammen. Janets læderkostume fra Alexander McQueen er senere blevet et ikonisk fashion piece, og ses i dag som et symbol på 00'erne popkultur. 

Se flere af Super Bowls vildeste og bedste fashion-øjeblikke i galleriet herunder.

Super Bowls bedste fashion-øjeblikke

Relaterede artikler