En hyldest til Louise P.

Topmodellen Louise P. er et kendt navn på de internationale catwalks, og hun har blandt andet været i front for store modehuse som Chanel og Gucci. Og så har hun prydet ELLEs forside intet mindre end fem gange. Faktisk inkluderede den ene gang fem forskellige forsider, hvilket bringer modellen op på ni forsider for ELLE. 

Læs også: Mandagsmuse: Louise P.

I ELLE har vi set Louise P. i tre forskellige papirkjoler, skabt af henholdvis Noir, Designers Remix og By Malene Birger, i forbindelse med ELLEs lanceringskampagne i 2008. Vi har også skudt en modeserie med hende på en rideskole, fejret vores 5-års fødselsdag med Louise P. i front på hele fem forskellige forsider samt skudt en serie med Louise og hendes datter Maya. 

Louise P. nyder i den grad mor-rollen og ses desværre ikke i mange kampagner mere. Det kan derfor ses som lidt af et comeback, at hun netop nu er aktuel i et Vetements x Juicy Couture-samarbejde hos mytheresa.com, hvor den danske topmodel slanger sig på en sofa og ser brangende godt ud. 

Se også: Shoppeguide: Stjæl forsidelooket og bliv lækker som Louise P.

Er du blevet nysgerrig og vil lære Louise P. bedre at kende, kan du læse meget mere om den smukke model i vores Vol. 100 nummer, som er på gaden nu. 

Vi har samlet alle hendes ELLE-forsider gennem tiden i galleriet nedenfor...

Louise P.