ELLE elsker... Marni kjole

Et bryllup er en oplagt mulighed for at dresse sig op og virkelig gøre noget ud af tøj og look, og når brudeparret ovenikøbet står én nær, betyder det lidt ekstra at outfittet er lige i øjet.

Se også: ELLE-redaktionens drømmekøb, fra skriveborde til armbånd

Cecilie, der er en af ELLEs web-damer, skal til netop sådan et bryllup næste år, og har kastet sin kærlighed på en kort printet Marni kjole til formålet. Kjolen er perfekt, men desværre en anelse over budgettet.
Det er heldigvis gratis at drømme.

cecilie rubini elle elsker
Om kjolen fra Marni siger Cecilie:

To af mine yndlingsmennesker skal giftes med hinanden næste år, og selvom der er længe til, er jeg naturligvis allerede gået i gang med kjolejagten. Jeg drømmer om at iføre mig denne fantastiske Marni sag, der godt nok er en anelse kortere, end hvad jeg normalt føler mig tilpas i, men jeg synes at de lange ærmer og det seje print gør op for det. Mit budget (og min fornuft) er ikke helt enig i at kjolen er den rette, men hvis jeg begynder at spare op nu, er det måske slet ikke så urealistisk et køb?! (... så sagde vi, at jeg ikke når at forelske mig i andre kjoler en håndfuld gange inden maj næste år).

Marnikjole , 8948 kroner på net-a-porter.com