ELLE ELSKER: Chanel Haute Couture sneakers

Cara Delevingne i brudekjole og sneakers

Cara Delevingne i brudekjole og sneakers

!

Hvis du også har lagt mærke til de træningssko, som designeren Karl Lagerfeld viste på catwalken under denne uges couture-show og har tænkt, at her var endelig en couture-kreation, du kunne komme i nærheden af, så bliver du nødt til at glemme alt om de drømme.

Træningsskoene kan kun købes som en samlet del af couture-sættet, hvilket er ensbetydende med, at prisskiltet tæller en del cifre.

Nyheden om, at den 27-årige sangerinde Lady Gaga har fået lov at få et krystal-slør fra Atelier Versace-showet har nok fået misundelsen frem hos en del redaktører og couture-kunder, og nu bliver det ikke bedre af, at træningsskoene fra Chanel heller ikke er inden for rækkevidde.

Læs også: Donatella Versace forærer Lady Gaga couturetøj

Men det er dog ikke ensbetydende med, at Karl Lagerfeld vil lade sine mange tusinder af kvindelige fans gå helt barfodede til foråret, for han har selvfølgelig altid en plan i baghånden.

De er kun tilgængelige som en del af Haute Couture-looket. Vi har dog altid lignende udgaver i vores kommercielle stangtøjskollektioner siger en talsmand for Chanel til britisk Vogue.

Det er altså også ensbetydende med, at du vil være i stand til at få afløb for dit begær for træningsskoene i Chanel-forretninger verden over her til foråret.

Relaterede artikler