ANNONCE | ELLE-ingerne fandt 'the one' hos Triumph - dét valgte de!

Den danske undertøjsgigant Triumph lancerede for nylig kampagnen 'Find The One', der har til formåle at hjælpe alle danske kvinder med at finde 'den eneste ene' - den helt perfekte BH!

Læs også: Læs om 'Find The One' hos Triumph

Og os ELLE-inger her fra redaktionen er ingen undtagelse! Flere af os har aldrig rigtig tænkt over, om vi nu havde præcis den rette størrelse BH, men det fik Triumph rettet op på. De havde nemlig inviteret os alle forbi deres store butik på Strøget til en helt særlig 'Find The One - ELLE edition' dag. Det er de færreste af os, der har hverken tid eller ret meget lyst til at gå på jagt efter det perfekte undertøj, for det kan godt være lidt ubekvemt at stå og prøve undertøj uden rigtigt at vide, om det man har fat i overhovedet passer til ens krop og stil.

Men hos Triumph var sagen en helt anden, og det var pludselig blevet til en fornøjelse at shoppe undertøj. 

Vi blev budt hjerteligt velkommen af Triumphs søde ansatte og gik ellers straks til sagen! Der blev prøvet undertøj i hvert eneste prøverum i alverdens styles fra Triumphs hylder, og flere af os blev noget overraskede over, at vi enten brugte for små eller for store størrelser i BH. Men det kommer ikke bag på Triumph. Mere end 76% af alle kvinder bruger nemlig den forkerte BH-størrelse!

Læs også: Stine Goya præsenterer smykker fra Orit Elhanati

Efter kyndig vejledning valgte vi hver et sæt undertøj, der ikke bare passer helt perfekt i størrelsen, men også er både super feminint og lækkert at have på. Selvom flere af os valgte forskellige sæt, BH plus trusse, var der særligt en af Triumphs styles, der var rigtig populær blandt ELLE-ingerne - den skønne Iconic Essence Bodystocking i sort med de fineste blonder!

En ting var fælles for os alle; vi gik der fra med et skønt og feminint sæt undertøj, der sidder lige som det skal!

Vi har samlet alle de styles, som ELLE-ingerne endte med at vælge, i galleriet. Du finder også både links og priser. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

ELLE-ingerne fandt 'the one' hos Triumph - det valgte de