ELLE AWARDS

Få modenyheder direkte på din mobil

af Miriam Meyer 15/05/2013
HTC og ELLE indleder et nyt samarbejde om at sikre modenyheder direkte til din mobil

ELLE skal som et af de første danske medier levere mode- og livsstilsindhold til BlinkFeed™ - en feature, som findes på den nye HTC One. Det præsenteres den 15. maj ved ELLE Style Awards, hvor HTC også står bag uddelingen af prisen for Årets sangerinde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

HTC vil gerne have kontakt til det stilbevidste og købestærke ELLE-segment. Derfor har den globale smartphoneproducent indgået et nyt samarbejde med ELLE om at sende mode- og livsstilsnyheder direkte til den nye HTC One, der er HTC's nyeste flagskib.

"Vi er glade for at kunne give vores HTC One-brugere det sidste nye indenfor modeverdenen, direkte på deres startskærm. HTC One, som er udført i ét stykke aluminium, er en smartphone, der mere end nogen anden smartphone, henvender sig til den mode- og designbevidste person," siger Malene Holm, Head of marketing & communication.

HTC BlinkFeed™: Én personlig live stream direkte på startskærmen

De nye HTC One-ejere kan glæde sig over at modtage visuelle liveopdateringer fra ELLEs fantastiske modeunivers via HTC BlinkFeed™, der er en af de nye features på HTC One. Dette vil brugeren opleve på markedets netop nu absolutte højeste skærmopløsning, som skaber en oplevelse for brugeren, som var det at læse direkte i dit ELLE.

HTC BlinkFeed™ gør startskærmen om til én live stream af relevant personlige information, såsom opdateringer af sociale medier, underholdning og nyheder, samt fotos. Derfor behøver man ikke separate apps for at holde sig orienteret. HTC BlinkFeed™ indsamler det sidste nye fra de valgte kilder, og indholdet bringes straks frem på startskærmen, alt på ét sted, helt uden, det er nødvendigt at skifte rundt mellem adskillige apps og websites.

Der er i øjeblikket mere end 1.400 forskellige internationale og lokale indholdspartnere at vælge i mellem, og ud over ELLE er det kun TV2, Jyllands-Posten og Gaffa, som indtil videre leverer unikt indhold fra Danmark.

HTC One med HTC BoomSound™ - sponserer prisen prisen for Årets sangerinde

Hertil kommer, at HTC går all in på modesegmentet ved også at sponsorere prisen for Årets sangerinde, der uddeles i aften til ELLE Style Awards - Danmarks officielle modeprisuddeling. Dette er naturligt i forlængelse af, at man med den nye HTC One får den bedste lydoplevelse uden lige på en smartphone i dag. Det er første gang, at man på en smartphone får stereohøjttalere på fronten, en dedikeret forstærker og Beats Audio™ integreret, som til sammen sikrer brugeren en suveræn lyd, uanset om man hører musik, ser videoer eller andet.

Om HTC One

HTC One er i modsætning til de fleste smartphones ikke fremstillet i plastik, men i aluminium. Fronten er desuden udstyret med brugsikkert Gorilla® Glass 2, som gør den mere modstandsdygtig. Dette materialevalg sammen med det unikke design gør HTC One til noget særligt.

HTC One har allerede vundet en lang række priser efter annonceringen i Februar og er netop nu på vej ud til de danske telebutikker. Oplev mere her: http://one.htc.com/experienceit/index.html?site=DK og http://www.htc.com/dk/smartphones/htc-one/

Om ELLE Style Awards

ELLE Style Awards afholdes den 15. maj i Skuespilhuset i København, hvor der inden for 15 kategorier uddeles priser til de dygtigste danske modefolk, bedste brands og de mest markante stilikoner. ELLE Style Awards 2013 afholdes i samarbejde med L'Oréal Paris, der er hovedsponsor for prisuddelingen. Dertil har ELLE indgået et tæt samarbejde med Ole Lynggaard Copenhagen, som afholder et eksklusivt mode- og smykkeshow i løbet af aftenen og fejrer deres 50 års jubilæum for alle gæsterne ved den efterfølgende efterfest i Skuespilhuset. Charlotte Lynggaard har endvidere designet selve ELLE Style Awards "statuetten".

Læs mere om Elle Style awards og samarbejdet med HTC: /ELLE-Style-Awards.aspx

ELLE Style Awards afholdes i 17 ud af 43 ELLE-lande. Svensk og engelsk ELLE var nogle af de første til at afholde awardshowet for 16 år siden, og nu afholdes det også i bl.a. i Kina, Holland og Finland. ELLE Style Awards vil blive vist på TV3 den 26. maj 2013.

Den nye HTC One, som har en masse unikke features.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her