Foto: All Over
Mode

Edie Campbell x H&M: Ekslusivt interview med topmodellen

af Laura Marie Gotthardt 11/08/2015
Til september lander den cool H&M Studio AW15 kollektion, og supermodellen, Edie Campbell, har lagt sit smukke ansigt til klæderne. Lær den seje kvinde at kende her, hvor hun afslører sine favoritter fra kollektionen, og hvordan det er at arbejde som model...

Til efteråret kan du klæde dig i H&M Studio kollektionen, som kommer ud til september. Inspirationen er hentet fra fremtiden og universet, hvilket gør kollektionen mega cool og vil helt sikkert pifte dit efterår op. ELLE har eksklusivt fået et interview med topmodellen, Edie Campbell, som lægger ansigt til den seje kollektion. Læs her om hendes mening om rum-temaet, hendes yndlingsitem, og hvilken sang hun ikke kan sidde stille til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Mandagsmuse: Leyla Piedayesh

Hvordan var det at åbne H&M Studio AW15 showet i Grand Palais i Paris?

Det var lige som at være i fremtiden! H&M Studio showet blev afholdt i Grand Palais, en af de mest traditionsrige bygninger i Paris, men lige så snart man kom ind på settet, var det lige som ens forestilling af rummet fra dengang man var barn. Det var sjovt, jeg var vild med settet.

Hvad syntes du om rumalder-settet?

Jeg var vild med det. Og jeg var vild med, hvordan det var mere end et set – rumskibet i midten var rent faktisk en DJ-pult for Caroline de Maigret, og efter showet blev rumskibet åbnet op og lavet om til en bar.

Hvordan var det at skyde kampagnen?

Det var sjovt! Vi skød kampagnen i New York, og jeg fik lov til at lege, at jeg var i rummet en gang til. Der var et rumskib, som jeg skulle moonwalke i, og under hele skydningen afspillede vi en space-themed playliste.

Hvad synes du om temaet for kollektionen?

Jeg kan godt lige nyfortolkningen af 70’erne, men lavet til rumalderen! Det er sjovt at tænke på fremtiden på en nostalgisk måde. Printene er flotte, og der er masser af cool materialer – scuba, lak og silke.

Hvilke pieces fra kollektionen er dine favoritter og hvorfor?

Åååh, enten lædersmækbukserne eller bukserne i scuba eller alle de glitrende strikke i lurex. Jeg kan også godt lide de store tasker, man kan virkelig gemme en masse hemmeligheder i dem.

Hvordan vil du beskrive din egen personlige stil?

Lidt drenget, ret simpel. Jeg kan godt lide at være komfortabel frem for alt, og jeg kan ikke lide tanken om, at noget jeg har på, vil kunne stoppe mig fra at gøre noget, såsom at løbe fra monstre eller efter toget.

Favorit beklædning generelt?

Min læderjakke fordi den er virkelig tung og gået godt til.

Hvordan er det at være model, både på catwalken og på skydninger?

Øhm, det er sjovt job! Altså, det tager lige et minut at komme sig over den indledende selvbevidsthed, der ligger i andres forventninger om, at du skal performe, men det er et fedt job. Og du får lov til at arbejde med fantastiske mennesker, som er de bedste i verden til det, de gør, og du får lov til at se hele den kreative proces bag så mange mennesker, og du tjener penge, og du får lov til at rejse hele verden rundt!

Har du altid vidst, at du ville arbejde som model?

Jeg tænkte aldrig over det som teenager, men så begyndte jeg at arbejde en smule, mens jeg stadig gik i skole, og der gik det op for mig, at det kunne blive en fantastisk mulighed, og det havde potentiale til at være virkelig interessant.

Du gik ved de seneste shows i Paris, og du anmeldte dem også fra første række – hvilken del, synes du, var sjovest?

Åååh…jamen, modeshows kan være rigtig sjove, ligesom at være til en 10-minutters ravefest, eller de kan være virkelig smukke, eller de kan være ret kedelige. At skrive anmeldelser for Love Magazine var sjovt, fordi jeg fik lov til at tænke over showene med en komisk vinkel, hvilket er godt, da modeugen ofte tager sig selv meget alvorligt.

Hvad er dine interesser ud over mode?

Jeg har to heste i England, som jeg rider i konkurrencer, som faktisk er min største lidenskab i livet. Og så elsker jeg at rejse, når det ikke er i forbindelse med arbejde, især road-tripping. Og bøger, jeg elsker at læse, og jeg prøver at skrive selv mere og mere, når inspirationen rammer.

Hvilken sang må du absolut danse til, når du hører den?

Bad Girls af Donna Summer.

Se også: Fransk journalist genskaber high fashion kampagner

Se eller gense hele den flotte kollektion (inklusiv priser) i galleriet.

Psst...klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her