Mode

De styrer moden på ELLE

af Cecilie Christiansen 21/05/2010
Få styr på dem, der har styr på moden

Dansk ELLE har fået nyt modeteam - og så alligevel ikke helt!
For det er nemlig to velkendte ELLE-piger, der fremover vil sikre, at alle ELLE-fans får sæsonens trends og tendenser fortolket og omsat til tilgængelig og brugbar mode.
Mie Juel er nyudnævnt moderedaktør. Hun har været en central del af ELLEs modeteam, siden ELLEs spæde start i efteråret 2008 og har bla. hver måned delt ud af sine yndlings-budgetfund på ELLE-elementet 'Sidst på måneden'.
Cindie Hiort slog sine folder som moderedaktør i 2 år på Sirene og arbejdede før det blandt andet som freelance-stylist og moderedaktør på Soundvenue, inden hun i august 2009 indtrådte som assisterende moderedaktør på ELLE. Cindie vil fremover koncentrere sig i endnu højere grad om at style moden i ELLE med sin nye titel som ELLEs stylingredaktør.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

ELLE har spurgt de to mode-chicks om alt fra deres yndlings-shoppespots til deres pinseplaner. Lær dem lidt bedre at kende herunder.

Mie Juel, moderedaktørCindie Hiort, stylingredaktør

1) Hvad laver du på ELLE?

2) Beskriv din stil med 3 ord …
Klassik, casual og med et twist af boho glam - jeg mikser gerne lyse douche nuancer med hinanden og ellers går jeg mest i klassiske farver som sort, grå og blå.

3) Hvem er dine yndlingsdesignere?
Jeg har en forkærlighed for franske designere. Chloé og Isabel Marant er blandt mine absolut yndlings. Derudover beundrer jeg meget Christopher Bailey for, hvad han har gjort for Burberry Prosum og ikke mindst the lady of the moment, Pheobe Philo, for Celine - det er helt fantastisk, det comeback, mærket har fået, efter hun er kommet til roret.

4) Hvor shopper du helst?
Jeg shopper mest, når jeg er i udlandet. I Paris er jeg, aldrig uden at stoppe forbi Isabel Marant-butikken på Rue Jacob. I London besøger jeg Browns Fokus på South Molton Street og en af Joseph's mange butikker. I New York er jeg stor fan af Barneys Co-Op, der har et bredt udvalg af store og mindre designere. Herhjemme er mine favorit butikker Holly Golightly (har fået min Balenciaga taske og matchende pung derfra), Gossip (jeg elsker deres casaul og raffineret boho deluxe stil) og Cos (er tilhænger af deres minimalistiske basis varer).

5) Hvad er din yndlings webshop?
Der er hård konkurrence mellem Net-a-porter.com og Mytheresa.com. Svenske Acnes klikker jeg også tit ind på.

6) Hvad skal du lave i pinsen?
Hvis vejrudsigten holder, skal jeg sole mig med min kæreste i HC Ørstedsparken og gå en tur om søerne, som vi bor lige ud til. Lørdag aften skal jeg drikke cocktails med min veninde og søndag skal jeg på kanalrundfart med min kæreste og venner, efterfulgt af champagne og middag hos os. Mandag skal jeg sove længe og nyde at jeg kan ligge i sengen lige så længe jeg lyster.

7) Hvad har du altid i din taske?
Jurlique's citrus håndcreme - jeg elsker den friske duft.

8) Hvis du havde ubegrænsede midler, hvilket stykke tøj ville du så investere i?
Jeg ville investere i alle de farver Chanels 2.55 kæde taske findes i- bortset fra sort, den har jeg allerede.

9) Hvad er dit yndlingsrejsemål - og hvad SKAL man se, når man tager dertil?
Rent modemæssigt er Paris modens creme de la creme. Mit ynglings område er i St. Germain der ligger i 6. og 7. arrondissement. Her er der rigtig mange fede butikker og hyggelige caféer, bla. Isabel Marant butikken jeg omtalte tidligere og mit yndlings morgenmad sted The Paul, der har de bedste rugbrød stænger. Jeg elsker også gaden Saint-Honoré der ligger i 1. Arrondissement, der har Rue de Cambon som side gade hvor den ældste Chanel butik ligger - det er et must at besøge den når man er i Paris. Andre butikker man skal besøge er de fantastiske franske high street butikker: Iro, Maje og Sandro. Med alt den shopping har man brug for en pause og hvilket bedre sted end Ladurée der er kendt for deres franske makroner. De laver også nogle helt fantastiske frokoster og omgivelserne er helt og aldeles idylliske.

10) Hvad er dit top-budgetfund i denne måned?
En lys lang blazer fra Zara til 799 kr. der kan erstatte de mange sorte jeg har hængende hjemme i klædeskabet.

11) Hvem er dit stil-ikon?
Hmm… det svært. Jeg har nok altid været lidt af en sucker for Olsen tvillingers stil - de ser altid så henkastet lækre ud. Jeg er især vild med deres cool vintage stil.

1) Hvad laver du på ELLE?
Styler modeserier, får danske celebs til at se ekstra lækre ud, finder det lækreste tøj og accessories til modesiderne, booker teams til og planlægger modeserier samt skriver om modenyheder og står for nogle af ELLEs mange modefeatures.

2) Beskriv din stil med 3 ord …
Sort, grå og rå! (Nogle gange kan der dog, på mine virkelig farverige dage, snige sig både mørkeblå, beige og armygrøn ind!)

3) Hvem er dine yndlingsdesignere?
Ann Demeulemeester, Haider Ackermann, Marc Jacobs og Karl Lagerfeld - fire personer, der alle er innovative, men altid tro mod deres stil.
- Og selvom looket nogle gange er lidt væk fra mit eget, har jeg nu et soft spot for bl.a. Valentino, Chloé og Burberry Prorsum.

4) Hvor shopper du helst?
I København er det Paris Texas, &pagne og Storm, der igen og igen får mig til at drømme om (nogle gange) uopnåelige køb! Og så er jeg ret stor fan af Cos og Topshop.

5) Hvad er din yndlings webshop?
Theoutnet.com - Alaïa støvletter nedsat fra 12.000 kr. til 2.500 kr. - ja tak!

6) Hvad skal du lave i pinsen?
Sove! Jeg trænger i den grad til at få indhentet noget søvn - og så tror jeg at jeg skal med mine venner og kæreste i Kødbyen og tjekke det nye sted "Bakken" ud - det er de samme, som står bag "Dyrehaven" på Sønder Boulevard, der er bagmændende.

7) Hvad har du altid i din taske?
Jeg er så politisk ukorrekt, at jeg må svare cigaretter. Trist men sandt! Jeg er den eneste med den utroligt dårlige vane på ELLE. Og så selvfølgelig pung, læbepomade, nøgler, iPhone o.s.v.

8) Hvis du havde ubegrænsede midler, hvilket stykke tøj ville du så investere i?
En sort Chanel bouclé -jakke. Det må være den ultimative klassiker, der altid kan bruges.

9) Hvad er dit yndlingsrejsemål - og hvad SKAL man se, når man tager dertil?
New York. Jeg føler mig så hjemme der - men jeg er ikke en uptown girl, Lower East, Soho, Tribeca og Meatpacking er mine hoods! Og man SKAL spise på The Mercer Kitchen i Soho - deres Eggs Benedict er et must til morgenmad, pizzaen med trøffel er to die for og deres chokoladekage med flydende Valrhona chokolade i midten er ubeskrivelig god. (Og hvis man er til celeb-spotting, er man nærmest garanteret success!)

10) Hvad er dit top-budgetfund i denne måned?
Vesten fra Topshop er perfekt til det noget så aktuelle militærlook - den koster ca. 475 kr.

11) Hvem er dit stil-ikon?
Det er lidt forudsigeligt, men Carine Roitfeld ser altså altid så lækker ud!

MademoisELLE

Markedsfør din side

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her