Victoria Beckham t-shirt
Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP/Ritzau Scanpix
Celebrity style

Victoria Beckham lancerer genial t-shirt efter hypet Netflix dokumentar

Af Marie Emilie Hofman 20/11/2023
Mange vil nok genkende det ikoniske citat fra dokumentaren 'Beckham', som designeren nu lancerer på en t-shirt under sit eget brand.

At Victoria Beckham er en skarp forretningskvinde ved de fleste.

Som indehaver af tøjmærket af samme navn har den tidligere Posh Spice efterhånden etableret sig som en modebranchens tunge spillere.

Og fået navnet Beckham til at rime lige så meget på ekstravagant luksus som på fodbold.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skulle man alligevel være i tvivl om Posh's talenter for at øjne en god forretning, kan man imidlertid kigge på seneste tilføjelse til brandet Victoria Beckhams repertoire.

Her har man nemlig netop lanceret en hvid t-shirt med det påtrykte citat ’My Dad Had a Rolls-Royce’.

Det meldte Victoria Beckham for nylig ud på sin TikTok. I en video iført T-shirten, skriver hun i den muntre caption: ’Jeg kan ikke kæmpe imod længere, jo, min far kørte mig i skole i en Rolls-Royce’.

@victoriabeckham I can’t fight it anymore, yes my dad drove me to school in a Rolls Royce! 😂 Kisses @David Beckham ♬ original sound - Victoria Beckham

Citatet vil mange genkende fra den hyperpopulære dokumentar om Beckham, der fortæller historien om den verdensberømte fodboldspillers karriere og ikke mindst ægteskabet til den lige så kendte Spice Girls sanger.

Dokumentaren fik premiere på Netflix i oktober og har siden brudt streamintjenestens seerrekorder med 3,8 mio. visninger i den første uge.

Og her har særligt ét klip vundet offentlighedens interesse. Her interviewes Victoria Beckham om sin opvækst, hvor hun med egne ord beskriver sine forældre som ’arbejderklasse’.

Fra døren titter David Beckham frem, hvor han drillende udfordrer sin hustru på den udtalelse. Det gør han ved at bore i, hvilken bil hendes far kørte hende til skole i.

Dertil må Victoria Beckham krybe til korset og indrømme, at hendes far ’kørte en Rolls-Royce i 80’erne’ og dermed nok tilhørte et andet segment end arbejderklasse.

Foto: Victoria Beckham

Klippet er siden gået viralt på både TikTok og Instagram dels for at illustrere den velkendte Victoria Beckham som ’Posh’ (oversat overklasse red.) som vi kendte hende som i 90’erne. Men også fordi den indkapsler den kærlige, drilske pingpong mellem de ikoniske Beckham-par, som dokumentaren blandt andet også viser.

En pingpong, som parret da også er kendt for at bannerfører på deres sociale medier, hvor de jævnligt poster situationer fra familielivet med drillende kommentarer til hinanden.

Victoria Beckhams seneste TikTok er da heller ingen undtagelse, hvor hun tagger sin mand i sin caption og dermed selvironisk svarer igen på en joke, han oprindeligt var afsender på.

Og det er altså en joke, som nu også købeglade kunder kan tage del i med den nye Victoria Beckham t-shirt.

Her var fans, da også hurtigt rykket til tasterne, for t-shirten, der blev lanceret fredag, er nemlig allerede totalt udsolgt fra brandets website. Og det er trods en pæn pris på godt 1000 kr.

Man må dermed endnu en gang tippe hatten for the 'Beckhams', der i den grad formår at skabe en hype om deres navn og ikke mindst deres interne familiejokes.

Og lur os om ikke også fans kan glæde sig til, at et nyt drop af den populære t-shirt snart igen bliver tilgængeligt på webshoppen.

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her