Paris fashion week Kylie Jenner Rosalía
Foto: Zabulon Laurent/Abaca/Ritzau Scanpix
Celebrity style

Uventet powerduo har indtaget modeugen i Paris

Af Marie Emilie Hofman 29/09/2023
Duoen har faktisk et venskab, der rækker flere år tilbage.

Mens alle taler om det nye uventede venskab mellem sangerinde Taylor Swift og skuespiller Sophie Turner, så er vores øjne rettet i en helt anden retning.

Under modeugen i Paris – der netop er skudt i gang – er nemlig spottet en duo, der måske nok er uventet, men alligevel giver god mening set i det lys, der skinner så stærkt på de to stjerner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi taler med andre ord om den catalanske popstjerne Rosalía og Kardashian-familiens Kylie Jenner.
De to er nemlig blevet spottet i overordentligt højt humør ved op til flere af modeugens front-rows.

Først var det til Acne Studios, hvor de to stjerner lignede slyngveninder, som var glade for at blive genforenet. Her blev de knipset grinende, mens de udvekslede historier og betragtede modehuses seneste kollektion i fællesskab.

Foto: Zabulon Laurent/Abaca/Ritzau Scanpix
Rosalía og Kylie Jenner på forreste række ved Acne Studios SS24.

Og det var altså et venskab, der for alvor fik modefotograferne til at blitze. Ikke mindst på grund af stjernernes fejlfrie ensembles fra det svenske modehus.

Rosalía var nemlig iført en elegant sort 'cut-out' kjole, mens Kylie Jenner var gået anderledes futuristisk til værks i en rød strikkjole med peplum, der med modellens overdimensionerede solbriller gav vibes af 'havfrue fra det ydre rum'.

Foto: Abaca/Ritzau Scanpix
Acne Studios SS24-modeshow ved modeugen i Paris.

Det er dog ikke fordi, at Kylie Jenner for øjeblikket mangler omtale med både sit meget omdiskuterede forhold til den franske skuespiller Timothée Chalamet, og som nyt kampagneansigt for netop Acne Studios.

Her poserer stjernen badet i mudder i oversize denim med en æstetik langt fra den polerede facade, som vi kender den berømte Kardashian-lillesøster fra.

Den nye udvikling i både Jenners datinghistorik såvel som samarbejdspartnere har fået flere til at spå om realitystjernen mon er i gang med et regulært imageskifte.

Og her kunne man spekulere i om det uventede venskab med Rosalía, der i høj repræsenterer en 'cool' gren af popindustrien, skal ses i samme lys.

De to lader i hvert fald til at være uadskillige ved den aktuelle parisiske modeuge, for også til Schiaparellis modeshow torsdag blev Rosalia og Kylie Jenner spottet hygge sig på forreste række.

Igen var ikke en finger at sætte på de to stjerners outfit, hvor særligt Kylie Jenner stjal rampelyset med sin perlebesatte timeglas kjole fra Schiaparelli.

Et look, der ville have gjort både Marilyn Monroe, såvel som storesøster Kim misundelig, da hun også er kendt for have en forkærlighed for netop den ikoniske Hollywood-skuespillerinde.

Foto: Mega
Kylie Jenner ankommer til Schiaparelli SS24-modeshow ved modeugen i Paris.

Og til dem, der kunne spekulere i, om Jenner mon havde udskiftet sin vennekreds i takt med et planlagt imageskifte, ja, så må man retfærdigvis notere sig, at de to faktisk har været et – relativt ukendt – vennepar siden 2020. Angiveligt efter, at Kylie Jenner gæstede en af popstjernens koncerter.

Foto: @kyliejenner
Kylie Jenner og Rosalia i 2020.

Med hele seks dage tilbage af den parisiske modeuge, der varer til tirsdag, håber vi dermed heller ikke, at vi har set det sidste til den uventede nye powerduo.

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her