Stjæl Bella Hadids stil
Foto: Scanpix og PR
Celebrity style

Stjæl Bella Hadids tomboy-stil med feminine detaljer

af Josephine Aarkrogh 19/11/2021
At kombinere det maskuline med det feminine er en kunst i sig selv, som specielt Bella Hadid formår at mestre. ELLEs modeteam guider dig til, hvordan du kan tyvstjæle modellens stil.

Der er ingen tvivl om, at Bella Hadid er den ultimative tomboy, og vi beundrer hende så meget for det. Bella formår dog altid at tilføje en masse feminine detaljer, og dette look er ingen undtagelse.

Til sin oversized skjorte og et par trackbukser har hun tilføjet en simpel hårbøjle og et par smalle solbriller. Halskædens unikke udtryk spiller rigtig fint ind i et ellers simpelt outfit. På hendes langefinger bærer hun en ring med en farvet sten, som giver et ekstra lille pift til hendes outfit.

Loafers spottes alle vegne i gadebilledet dette efterår, og denne trend er Bella Hadid (selvfølgelig) også hoppet med på – og vi kan sagtens forstå hvorfor! Style med en sort, enkel håndtaske som du kan bære dine vigtigste ejendele i.

I galleriet herunder guider ELLEs modeteam dig til, hvordan du nemt kan stjæle stilen og dermed gøre Bella Hadid kunsten efter.