Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix
Celebrity style

Jude Laws datter, Iris Law, er stilikonet, du ikke vidste, du manglede

Af Rose Maria Boelsmand 8/12/2022
Du har måske hørt om Iris Law i forbindelse med hendes kendte forældre, men vidste du, at hun er model og skuespiller? De sidste år har den unge Law’s kreative stil og farverige liv sendt hende direkte ind på ’It-girl ’-radaren – og det forstår vi godt.

21-årige Iris Law er værd at holde øje med. Ikke kun fordi hun er datter af Jude Law og Sadie Frost (og har Kate Moss som gudmor), men simpelthen grundet hendes stil.

Det er selvfølgelig ’nemt’ at blive berømt, når man har en familie med et kendt efternavn, men Law har alligevel formået at skabe sig et image, der er helt sit eget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun landede sin første modelkampagne som 17-årige som ansigt for Burberry Beauty, og siden har hun medvirket i kampagner for Calvin Klein, Marc Jacobs og Moscino, ligesom hun har gået shows for Missoni, Miu Miu og Roberto Cavalli.

I 2021 blev hun ansigt for Dior Beauty og medvirkede desuden i Versaces SS22 kampagne ’La Vacanza’.

I 2022 fik Iris Law sit skuespilmæssige gennembrud i mini-serien ’Pistol’ omkring bandet Sex Pistols. Til rollen barberede hun sit mørke hår af og blegede håret helt lyst, og det sendte hende direkte ind i armene på titlen som stilikon.

Det ultrakorte, helt blege hår var nemlig akkurat den kant, som Law manglede for at skille hende ud fra mængden og give hende en snert af punk, der klæder hendes klassiske, yndige træk.

Den nye frisure trak også straks overskrifter – særligt da hun til premieren på ’Pistol’ tilførte lange, sorte extensions til den korte frisure og rockede et transparant Prada AW22 look, der var lige dele glam og punk.

Foto: Ash Knotek/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Og Iris Law har altså holdt sig på toppen af den stilmæssige kransekage siden hun for alvor brød igennem lydmuren.

Uanset om hun er på den røde løber til filmfestivalen i Cannes, på første række til modeshows eller til British Fashion Awards, formår hun at overraske positivt med sine looks.

Hun er desuden svært glad for vintage, og mikser gerne tøj, der er lige så gammelt som hende selv med moderne elementer for det perfekte Y2K-udtryk.

Hendes garderobe er desuden fyldt med oversized suits, croppede skjorter og yndige kjoler – alt i alt den ultimative mix-and-match situation, hvor alle udtryk er mulige.

Og det er netop det, der gør hendes stil interessant; at man aldrig helt ved hvad man kan forvente, i det hun rammer både fine babydoll-kjoler i puddernuancer og futuristiske farverige looks lige på sømmet.

På Instagram skuffer hun heller ikke. Faktisk kan vi næsten med sikkerhed sige, at hun er netop det, der mangler i dit feed.

Selvfølgelig kommer det til udtryk, at hun på mange måder er et barn af nepotisme, og ikke mangler noget, men kan man se igennem fingre med det faktum, at hun rejser ,som vi andre skifter undertøj, og hænger ud med sine venner, der også falder naturligt ind i ’cool kids’-kategorien, så er der altså smæk på det farverige content.

Iris deler flittigt ud af sin stil (som vi ærligt ikke kan få nok af), snaps fra hendes misundelsværdigt ’artsy’ lejlighed, rejser og venner. Og så har hun et negle-game, der kan give Hailey Bieber kamp til stregen!

Kort sagt, Iris Law er det stilikon, du ikke vidste, du manglede, og vi er sikker på, at vi kun har set begyndelsen af, hvad Jude Laws datter har at byde på.

I galleriet nedenfor har vi samlet et udvalg af Iris Laws bedste looks, som du kan lade sig inspirere af til at gøre hverdagen lidt mere punktet og farverig.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her