Foto: Maba/Backgrid/Ritzau Scanpix
Celebrity style

Barbie-feberen raser: Se alle kendisserne, der har taget den pink stil til sig

Af Rose Maria Boelsmand 3/02/2023
Du har hørt om ’Normcore’, men er du med på Barbiecore? Paris Hilton, Hailey Bieber og Brad Pitt viser, hvordan stilen føres bedst ud i livet.

Med den nye Barbie-film lige om hjørnet, er det, som om at der er blevet skruet ekstra op for de pink vibrationer i modebilledet.

På catwalken til SS22-showet viste Moschino en kollektion, der næsten var en naivt nostalgisk fortolkning af Barbie-universet, mens Valentino valgte at klæde sin catwalk og kollektion i sæsonens uundgåelige it-farve.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men bedst som Kim Kardashian synes at lægge sig særligt i selen for at personificere Barbie, i sådan en grad, at man næsten kunne fristes til at tro, at hendes pinkificerede Instagram-profil fungerer som en slags kontinuerlig, offentlig audition til rollen som den lyserødtklædte figur, så melder andre celebre kvinder og mænd sig ind i kampen om bedst at dyrke virkelighedens Barbie-stil, eller skulle vi sige: Barbiecore.

Efter billeder af Margot Robbie (Barbie) og Ryan Gosling (Ken) i matchende pink- og pangfarvede 80’er-inspirerede kostumer fra den nye Barbie-film er begyndt at lække, er rosafarvede outfits i diverse afskygninger dukket op på flere kendisser, der har ladet sig inspirere mere end blot en anelse af barndommens dukkeidol.

Foto: Ritzau/Scanpix

Ud over Kim Kardashian har også Megan Fox og hendes mand, Machine Gun Kelly, forsøgt at Margot Robbie og Ryan Gosling kamp til stregen i at personificere plastikfigurerne på bedste vis.

Til premieren på Machine Gun Kellys nye dokumentarfilm, 'Life in Pink', mødte Megan Fox ikke blot op med afbleget hår med rosa nuancer.

Nej, hun var også iført en tofarvet Nensi Dojaka-kjole og lyserøde stiletsandaler med bindebånd, naturligvis i lyserød og pink. Hendes ’real life’ Ken, Machine Gun Kelly, var i lyserød og turkis skrumpe-bluse – dem fra 00’erne, der bliver bittesmå, når man tager dem af – perlekæde og hvide bukser med kæder og matchende pink hår.

Meget Punk Barbie, hvis I spørger os.

Foto: Ritzau/Scanpix

Og et par dage efter premieren på 'Life in Pink' gjorde Megan Fox det igen, altså trak i pink fra top til tå til middag med sin mand.

Foto: Ritzau/Scanpix

Og nu slutter flere kendisser sig til Barbiecore-trenden.

Den ene er overraskende nok Hailey Bieber, der mest er kendt for sine smart-casual sammensætninger og hang til denim og jordfarver, der går linen ud på pink. På sin Instagram poserer hun i en minimal, pink Versace-kjole med korset-detaljer, hvide ankel-plateaustøvler, stort hår og glimtende smykker i flere lag med billedteksten: “Just having a little fun”.

Og den anden er Anne Hathaway, som til Valentinos couture-show i Rom var iført en kort pink kjole, der igen understregede, at den kendte skuespillerinde kun viser sig i fremragende looks for tiden.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: John Salangsang/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Megan Fox og Machine Gun Kelly

Og så har Heidi Klum også netop vist sig i en kjole, der i den grad ville Barbie værdig. Det gjorde hun til et liveshow på 'America's Got Talent'.

Se billedet af hende og en række andre kendte, der er glade for at gå i pink, i galleriet herunder.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her