Annonce

Bliv træningsklar med de nye sportsbh’er fra Triumph

af Annonce 8/08/2016
Udover at træningsformen, omgivelserne og en eventuel træningsmakker for de fleste er en vigtig del af træningen, så er træningstøjet også en vigtig prioritet, og det skal helst sidde helt perfekt og give den optimale støtte. Og lige præcis dét giver de to nye Triacton-sportsbh'er, som Triumph netop har lanceret....

Hvad enten du træner for at komme i bedre form, for at få et afbræk i hverdagen eller socialisere dig med veninderne, så er noget af det vigtigtste, at man har en følelse af komfort og velvære under træningen.

Og en af måderne at opnå denne følelse på, er (som du sikkert vil give os ret i) dét at have noget lækkert træningstøj på, som både støtter, føles godt og er pænt designet.

En af de vigtigste dele at have styr på, når det kommer til træningstøj, er sportsbh'en. Og den skal bare sidde helt perfekt og give den maksimale støtte, så man frit kan bevæge sig uden nogen gener.

Triumph har netop lanceret to nye sportsbh'er, der netop har fokus på komfort og design:Triaction Extreme Lite ogTriaction Hybrid Lite.

De nye sportsbh'er fra Triump er testet ved University of Portsmouth af den anerkendte forskningsgruppe 'Breast Health', og med brugen af teknologien 'Dynamic LITE' er de nye sportsbh'er garanteret som værende de bedst støttende sportsbh'er på markedet.

Dynamite Lite er den innovative 3D Powertech-laminering fra Triumph, der består af tre lag af forskellige materialer er sammenføjet, så de smyger sig optimalt om din krop.

Forskellen mellem de to nye sportsbh'er er, at Extreme Lite er uden 'fyld' og er dermed den, der giver bedst støtte, hvor Hybrid Lite er med fyld.

De nye sportsbh'er fra Triumph koster fra 399 kroner.

Overvejer du at købe en af de nye sportsbh'er fra Triumph?

Så kan du benytte dig af en særlig voucher, som giver dig 75 kr. i rabat, når du køber din Triaction bh.

FIND DIN VOUCHER OG FÅ 75 KRONER I RABAT HER

Det eneste du skal gøre er at printe denne voucher ud og tage den med til din nærmeste Triumph-forhandler, der forhandler Triacton-bh'er. Tilbuddet gælder til og med den 13. november 2016.

Psst... Som en del af den nye kollektion med de to nye sportsbh'er, lancerer Triumph også tilhørende shorts og capribukser, som du kan supplere træningen med.

I galleriet har samlet de nye sportsbh'er og træningsbukser fra Triumph, hvor du også kan se de forskellige farver.