Mød Selected Femmes Åse Wasbrekke

Da Åse havde gjort sin skole færdig, forlod hun sit hjemland Norge for at studere litteratur, historie og kunsthistorie på universitetet i Bordeaux. Hun vendte senere tilbage til Skandinavien, hvor hun studerede på Teko i Danmark, hvor hun blev udlært produktions- og skrædderi-tekniker.

Åse startede sin professionelle karriere som tekniker, men indså meget hurtigt, at hendes virkelige lidenskab lå andetsteds. Hun brændte for at designe tøj i stedet for at producere det.
Hendes rejse imod at blive designer startede hos det danske brand Kello, hvor hun lancerede en yngre linje kaldet K'Å , som hurtigt blev en succes . Senere perfektionerede Åse sin viden om design på Martello, et dansk strik-firma, hvor hun var tilknyttet i mere end fire år.

Åse startede hos Bestseller som ansvarlig for det feminine linje på VERO MODA, og sideløbende hermed startede hun de to subbrands. VERY og VERY SMALL.
Disse forskellige udfordringer gav Åse en chance for at opbygge en værdifuld erfaring i meget forskellige produktgrupper.
De sidste tre år har Åse fungeret som design manager hos SELECTED FEMME, et job, som hun elsker højt!