Modeugesnak med Laura Julie

Luka Roné

Model Laura Julie, fra modeserien 'The Day After' i ELLEs februar magasin, var med på catwalken til SAND's AW15 show under Copenhagen Fashion Week. ELLE fangede den smukke model til en lille modeugesnak.

Se også: ELLEs modeuge-outfits fra andendagen i modeugen

Læs med her...

Dit bedste fashion week minde?

Jeg er næsten lige startet, men min første fashion week var i København sidste år, og så var det i New York bagefter. Jeg gik Marc Jacobs show i New York med alle de store modeller, hvilket var ret fedt! Men Københavns modeuge er også rigtig hyggelig, fordi man kender folk og byen. Så det er den hyggelige, hvor det går lidt mere amok i udlandet.

Hvad er dit forhold til dansk mode? Har du en favoritdesigner?

Jeg kan ikke vælge én. Jeg synes, at der er super mange gode danske designere. Jeg elsker dansk tøj og design, og jeg har rigtig meget dansk og skandinavisk tøj.

Top 3 indenfor musik?

Jeg lytter meget til remix med Kygo indover, Odessa og hip hop. Det er meget afhængig af, hvad jeg lige laver.

Hvad ville du redde fra garderoben, hvis det brændte?

Min læderjakke fra Designers Remix og min showpiece Fendi taske i navyblå, som jeg næsten lige har fået anskaffet mig.

Hvad gør du for at holde dig sund?

Jeg spiser generelt sundt og træner en del – alt fra yoga, en gåtur og fitness - og så cykler jeg bare meget rundt i København.

Yndlings spot i Købehavn?

Jeg er lige flyttet til Frederiksberg i sommers, og jeg elsker det område – særligt Frederikberg Have. Jeg elsker, at det er inde i byen, men at det er lidt mere roligt og chill med træer og parker...

Hvor kan man finde dig fredag aften?

Der er jeg nok lidt kedelig, men det er nok derhjemme, fordi jeg rejser så meget, som jeg gør. Så jeg elsker at hygge hjemme på sofaen med min kæreste, veninder og familie. Men selvfølgelig er jeg også nogle gange i byen med veninderne :)

Se også: Johanne og Josephines modeuge-dagbog

Laura Julie var én af de mange modeller ved det smukke SAND-show, der blev afholdt i familien Sands private rammer i Bredgade. ELLEs backstage-fotograf Luka Roné har knipset en masse billeder backstage inden showet gik igang, som du kan se i galleriet...

Psst... Sidder du ved mobilen, 'swiper' du bare!

Backstage til SAND

Relaterede artikler