Backstage: Træn med Medina

Foto: PR

Hvor december står i hyggens tegn, byder januar året velkommen med en omgang tough træning. Også for sportsbrandet Kari Traa, der i samarbejde med onlineshoppen Boozt.com tager hul på 2017 med en ny sportswear kollektion, med ingen ringere end dronningen af dansk pop, Medina, som frontfigur. 

ELLE var med på fotoskydningen til kampagnen og fik en snak den sporty superstjerne omkring hendes træningsrutiner og bedste sundhedstips - for hvem vil ikke genre have en trimmet krop som pop-prinsessen? 

Medina fortalte ELLE, at hun til trods for sin veltonede krop faktisk selv er mest fan af det, nogle kalder "blødere" sportsgrene - særligt birkam yoga, pilates og målrettede øvelser med fokus på core-muskulaturen. Det er træningsformer og øvelser, der passer ind i hendes berejste og travle liv, og mange af dem kan hun udføre derhjemme eller på et hotelværelse, når hun rejser. Medina beviser dermed, at vejen til en lækker krop ikke behøver komme gennem vægtløft og vilde badutspring, men sagtens kan opnås med stykeopbyggende og fokuseret træning - og hun er samtidig en påmindelse til os alle om, at travlhed i hverdasgen ikke er nogen undskyldning for at skippe træningen. Så hop i træningstøjet (den nye kollektion fra Kari Traa er ret pæn), put Medina i ørerne og kom i gang!

ELLE fik desuden Medinas allerbedste sundhedstip med på vejen, da vi mødte den imødekommende og energifulde sangerinde hos The Wolfpack Gym, hvor serien blev skudt. Hendes absolutte "health hack" består af en smoothie tilsat Elle McPhersons grønne kosttilskud "Super Elixir" i pulverform, der har opnået kultstatus verden over for sin effektive vitamin og mineral-sammensætning. Medina er også glad for det grønne pulver, for som hun grinene fortæller til ELLE, smager pulveret ikke nær så "grønt" (læs: grimt) som andre lignende substanser, og når det tilsættes en smoothie blender smagen helt ind. Effekten er masser af energi til kroppen, som jo passende kan bruges på en ekstra omgang træning.

Kom med backstage til Kari Traa x Boozt x Medina skydningen hos Wolfpack Gym her, og find ud af, hvad Medina selv lytter til, når hun træner (for vi andre hører jo Medina!).

Interviewet med Medina kan desuden læses i det aktuelle ELLE #100, der er på gaden nu. 

Kari Traa x Boozt x Medina kollektionen er i salg hos webshoppen Boozt.com fra starten af januar 2017.

I galleriet nedenfor finder du Medinas favorititem fra kollektionen og backstage billeder fra skydningen.

Backstage: Træn med Medina