Backstage: Sådan blev featuren 'Fashion Talks' til

Det er altid en fest at være på foto-skydning. Virvaret af hår- og makeup-artister, det blændende lys, kameraets taktvise 'klik', tøj, sko, modeller og visionære iscenesættere, der alle er med til at fastfryse de mange elementer til ét æstetisk foreviget øjeblik. Og skydningen bag featuren i ELLEs magasin nummer 100 overgik de fleste! 

Læs også: Smugkig i det nye ELLE #100

Billederne til den gennemførte otte-siders feature, "Fashion Talks", der kan opleves i det aktuelle ELLE,  blev skudt på en (i øvrigt) helt almindelig og lettere regnfuld onsdag i en af de sidste uger i 2016. Men alt trivialitet og hverdagsvejr var sat til side på settet, hvor hele virakken omkring en foto-skydning sat på spidsen, da de ypperligeste kransekagefigurer i den danske modebranche var sat i stævne i deres fineste skud i den gulddekorerede balsal med de bonede gulve på Design Museum Danmark i Bredgade i København. Alle de velklædte mennesker, der var mødt op for at smile til kameraet og fejre ELLEs udgivelses-jubilæum.

Læs også: Sådan blev modeserien "The Greenhouse" til

Med den sprudlende sammenføring af de danske mode-darlings, her i blandt topmodellen Louise P., der igennem årene har haft hele fem ELLE forsider, sangfuglen og dobbelte vinder af Årets Stilikon til ELLE Style Awards, Medina, modebosserne og ELLEs faste klummeskribenter Kim Grenaa og Uffe Buchard, og den purunge, men hamrende talentfulde designerduo Saks Potts, var emmede stemningen på denne helt specielle foto-skydning af festivitas! Designeren Ole Yde tog sig en swing-om med en grinende Louise P., og den evigt velklædte Lotte Freddie, som sidste år vandt prisen som Årets Modeformidler til ELLE Style Awards, var som altid også med på at twiste lidt for kameraet. 

Læs også: Billetsalget til ELLE Style Awards 2017 er startet - Køb billet her!

Kom med bag skydningen i denne video, og oplev den festlige stemning fra serien "Fashion Talks", der kan ses og læses i sin fulde længde i det aktuelle ELLE #100, hvor der bliver stillet skarpt på alle de skønne modeprofiler, der er indbegrebet af det danske ELLE-univers, og som har haft indflydelse på alt det (mode-)stof, vi har vendt, drejet, skrevet om og været fascinerede af siden det allerførste ELLE ramte de danske bladkiosker for otte år siden.

Kig med i galleriet for eksklusive backtagebilleder fra settet. 

Backstage: Bag featuren Fashion Talks i ELLE 100