Vind 2 'Meet & Greet' billetter til Michelle Obama-talk i Royal Arena
Foto: PR
Annonce

Vind 2 'Meet & Greet' billetter til Michelle Obama-talk i Royal Arena

af Annonce 4/04/2019
Tirsdag den 9. april gæster den tidligere amerikanske præsidentfrue Michelle Obama Royal Arena i København. Michelle Obama kommer til København som led i hendes bog-tour for biografien ”Becoming”. Vi udlodder helt eksklusivt 2 'Meet & Greet' billeter til arrangementet.

Tirsdag den 9. april gæster ingen ringere end den tidligere amerikanske præsidentfrue, Michelle Obama, København, når hun i forbindelse med sin bog-tour for biografien 'Becoming' deltager i en eksklusiv talk i Royal Arena.

Michelle Obamas besøg i København og eventet i Royal Arena er skabt af Heartland Festival i samarbejde med Live Nation.

Siden Heartlands begyndelse i 2016 har ambitionen været at skabe kvalitetsindhold og unikke oplevelser igennem festivalens fire ben; Music, Art, Talks og Food.

Særligt Heartland TALKS er skabt på baggrund af et behov for relevans og autencitet i den offentlige samtale, da festivalen ønsker at give perspektiv på den tid, vi lever i, med hjælp fra en række af de mest inspirerende og dagsordensættende profiler fra ind- og udland. Og hvem mere oplagt til dette formål end Michelle Obama, som er blevet en af de mest ikoniske og beundrede kvinder i vores æra?

”Michelle Obama har været på listen over drømme-personligheder på Heartland, siden vi startede festivalen. Vi er derfor taknemmelige over, at hun har valgt at gæste København som kun én af seks byer i Europa på hendes tour. Vi har indtil nu kun lavet ganske få talks udenfor Egeskov Slot, så vi er ekstra stolte over at starte med så stort et navn,” siger Ulrik Ørum-Petersen, direktør for Heartland.

Som deltager til Michelle Obama eventet i Royal Arena vil man blandt andet blive klogere på den tidligere præsidentfrues erfaringer og begivenheder, både offentlige og private, der har formet hende fra barndommen på South Side i Chicago til hendes år som en leder, der skulle balancere kravene omkring moderskab og arbejde, til hendes år på den mest berømte adresse i verden.

I samarbejde med Heartland Festival udlodder vi helt eksklusivt 2 'Meet & Greet' billetter til eventet tirsdag den 9. april 2019 i Royal Arena.

Præmien inkluderer, at vinderen af konkurrencen kan møde Michelle Obama sammen med en ledsager. Mødet foregår inden talken, og vinderen modtager en mail med diverse sikkerhedsinformationer. Præmien har en værdi af 2.900 kroner.

Konkurrencen afholdes på ELLEs Instagram-profil, hvor du skal like dette billede og følge Heartland Festival på Instagram. Vi finder den heldige vinder af de 2 billetter søndag den 7. april klokken 12.00, og vinderens navn offentliggøres direkte i kommentarfeltet.

SE KONKURRENCEN HER.

Held og lykke!