Undersøgelse: Vi vil hellere gå glip af yndlingskunstneren på festival end at mangle strøm på mobilen

Undersøgelse: Vi vil hellere gå glip af yndlingskunstneren på festival end at mangle strøm på mobilen
Foto: All Over Press
Festivalsæsonen er på sit højeste lige nu, og onsdag den 28. juni 2017 åbner årets Roskilde Festival officielt for de 80.000 mennesker, der i år har sikret sig billet til festivalen.
 
Og selvom festival for de fleste associeres med en masse gode oplevelser sammen med vennerne, musikoplevelser og fælleskab, så kan de fleste sandsynligvis også hurtigt komme i tanke om et par mindre gode ting ved festival. Med andre ord: festival rimer også på en del udfordringer.
 
Læs også: Roskilde Festival: 9 (økologiske) madsteder, du skal besøge
 
For når vejret ikke er godt, som det fx var tilfældet på årets NorthSide Festival og man som gæst står i mudder op til anklerne, så er der visse udfordringer i forhold til beklædningen og mulighederne for at være udendørs. Eller når man som på Roskilde Festival er én ud af 80.000 andre gæster, og derfor uundgåeligt vil opleve kø til både toiletter og mad. 
 
Men hvad er egentlig den største udfordring for de danske festivalsgæster - er det frygten for dårligt vejr, at stå i kø til toiletterne eller dét at man hurtigt kan blive væk fra sine venner? 
 
Se også: Roskilde Festival: 10 uundværlige ting til toilettasken
 
Teleselskabet 3 har spurgt danske festivalgæster, hvad deres helt store udfordringer er, når de er på festival, og en af de største udfordring for danskerne er faktisk slet ikke relateret til førnævnte - nej det er faktisk, at løbe tør for strøm på mobilen og dermed have begrænset adgang til de sociale medier og kontakten til vennerne.  
 
Nedenfor kan du en top 6 over festivaldeltagernes største udfordringer:
 
1: Regn og mudder (47 %)
 
2: At stå i kø til toilettet (42 %)
 
3: At løbe tør for strøm på mobilen (29 %)
 
4: Tømmermænd (15 %)
 
5: Ikke at kunne finde mine venner (15 %)
 
6: At stå i kø til øl og mad (14 %)
 
... Og selvom man skulle tro, at musikken er en væsentlig del af dét at være på festival, så er dét at gå glip af sin yndlingskunstner en af de udfordringer, som festivaldeltagerne, i følge undersøgelser, ser som den mindste udfordring. Det er nemlig kun 13%, der ser det som den største udfordring. 
 

Relaterede artikler