TV-serien Will and Grace vender tilbage med en ny sæson i 2017

Foto: Will and Grace

I 1990'erne, før Netflix og streaming, var der en helt særlig magi ved at følge med i TV-serier, ét afsnit ad gangen. En af serierne, der opnåede kultstatus i årene umiddelbart inden årtusindeskiftet var Will and Grace: den humoristiske fortælling om den homoseksuelle advokat, Will og hans flyvske rødhårede BFF, Grace. Sammen med deres pudsige bekendtskaber, den små-alkoholiske, skingre og politisk urkorekte Karen og den fintfølende Jack, følger man deres altid underholdende og akavede hverdagssituationer og dilemmaer omkring homoseksuelitet, som serien var blandt de første til at gøre til en naturlig og accepteret del af populærkulturen. 

Nu er der godt nyt til alle, der savner et gensyn med den flamboyante firkløver, da det netop er blevet bekræftet, at der kommer en ny sæson i 2017. Seriens produktionsselskab NBC fortæller, at der er planlagt optagelser af 10 nye episoder til sommer, som kan opleves allerede i efteråret 2017. Nedtællingen er med andre ord sat i gang!

Dem, der kan huske Will and Grace, mindes showet med en nostalgisk kluklatter, mens dem, der har til gode at opleve Debra Missing i rollen som den ofte lettere uheldige Grace og hendes op- og nedture som singlekvinde, og et væld af "old school" gæstestjerner som Alec Baldwin og Debbie Renolds, kan godt glæde sig til de mange sjove øjeblikke, der venter forude i de otte sæsoner, der allerede ligger og venter på at blive set - eller genset, inden den nye sæson af Will & Grace ruller over skærmene til efteråret. 

 

 

Relaterede artikler