Se Kit Harington aka. Jon Snow til audition på alle roller i Game of Thrones

Foto: Youtube

Mandag den 17. juli brusede en global istid ind over hele kloden og lagde en hinde af vinter over verden. I hvert fald for dem, der så med da første afsnit i den længe ventede syvende sæson af den episke dramaserie Game of Thrones havde verdenspremiere. 

Op til premieren på det nye kapitel i verdens største (og dyreste) TV-produktion har der været stor virak omkring seriens hovedpersoner. En af dem er den hamrende charmerende Kit Harrington, der i serien lægger ansigt til karakteren Jon Snow, som har smeltet mange pigehjerter trods sit køligt-klingende efternavn. 

Kit Harrington var således gæst i det populære amerikanske satire- og talkshow, Jimmy Kimmel Live, hvor Harrington medvirkede i en sketch. Den var naturligvis spundet omkring den aktuelle Game of Thrones, og derfor kunne Kit Harrington gå til audition på samtlige roller i Game of Thrones sagaen i løbet af sketchens to minutter.

Og resultatet? Det er ikke kedeligt, lover vi! Vi forstår faktisk slet ikke, hvordan det lykkedes Emilia Clarke at snuppe rollen som Dany Targaryen, når nu Kit gør det så overbevisende? Og det er også urkomisk at se ham sige en af de mest kendte - og for Jon Snows vedkommende skæbnesvangre - sætninger fra serien, nemlig "You know nothing, Jon Snow!".

Se videoklippet, hvor Kit Harrington aka. Jon Snow er til audition til Game of Thrones fra Jimmy Kimmel Live her:

 

 

 

Relaterede artikler