Så meget ville dine yndlings TV-lejligheder koste i dag

Foto: All Over Press

Har du nogensinde tænkt over, om de lejligheder og huse, som karaktererne bor i i de store TV-serier, måske i virkeligheden er en smule over karakterernes umiddelbare bolig-budget? 

Det har Cosmopolitan.com undersøgt lidt dybere til bunds, og det ville i hvert fald ikke være en overdrivelse at sige, at de kendte TV-lejligheder bestemt ligger i den dyre ende af skalaen.

Vi ved godt, at huspriserne selvfølgelig er steget lidt siden, 'Friends' rullede over skærmen for første gang i 1994, og det første 'Sex and the City'-afsnit blev spillet på HBO i 1998, men ikke desto mindre, blev alle drømme om en dag at kunne bo i en lejlighed a la Carrie Bradshaws på Manhatten knust godt og grundigt - eller i hvert fald udsat til, vi vinder en million eller ti i Lotto!

Læs også: Hvilken Phoebe Buffay-sang beskriver bedst dit humør?

Psst... Er du nysgerig på, hvad lejlighederne i dine yndlings TV-serier mon ville koste at bo i i dag? Så se med i galleriet, hvor vi har samlet et par eksempler til dig.

OBS! Med mindre, du har arvet en rigtig stor sum penge, har planer om at blive Amerikas næste præsident eller har planer om at finde en særdeles velhavende ægtemand, så får du nok desværre ikke råd til at bo i noget lignende dine yndlings TV-lejligheder - nogensinde...

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Så meget ville dine yndlings TV-lejligheder koste i dag

Relaterede artikler