Rejs som en OL-atlet – her er de 6 tips, du skal kende

Foto: All Over Press

Du har muligvis allerede prøvet at flyve meget langt og opdaget, at det ikke er det mest komfortable i verden at spise, sove og underholde sig selv i et flysæde i adskillige timer.

Men der er heldigvis gode råd at hente, når det gælder om at gøre den lange rejse så behagelig som muligt. For hvis der er nogen, der ved noget om at rejse langt og tilpasse sig andre tidszoner og klimaer, så er det OL-atleterne. Kipling Travel har lavet en sjov infografik over OL-atleternes gode rejsetips, og her deler vi 6 af dem.

Læs også: Her er de 9 hotteste mandlige atleter til OL i Rio

Flyveturen til Rio i Brasilien kan f.eks. godt være meget lang, hvis man som OL-deltager kommer rejsende fra den anden side af jorden. Lange flyveture er noget, de færreste sætter pris på, da en lang rejse kan resultere i både jetlag, forkølelse og hævede ben samt andre trælse skavanker, du også skal døje med, efter du har forladt flyet.

Læs også: Nike hylder 86-årig Ironman atlet og USA's første transeksuelle mand på landsholdet

Derfor ved OL-atleterne også en del om, hvordan de kan undgå at ankomme uoplagte til deres destination. I galleriet får du 6 af OL-atleternes bedste tips til, hvordan du kan forberede dig på en lang flyvetur og gå uden om de mindre sjove bivirkninger, det kan have at rejse på tværs af tidszoner og klimaer.

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Rejs som en OL-atlet – her er de 6 tips, du skal kende

Relaterede artikler