Must-see film: Se traileren for den romantiske komedie 'Home Again' med Reese Witherspoon

Se Reese Witherspoon i trailer for ny romantisk komedie
Foto: Home Again, youtube.com
Reese Witherspoon er pt. aktuel i Netflix-serien 'Big Little Lies', hvor hun sammen med Nicole Kidman tager ordet 'mom-squad' til et nyt niveau.
 
Nu er 42-årige Reese Witherspoon snart aktuel i en ny film, som - ud fra traileren at dømme - uden tvivl bliver en af efterårets must-see film i biografen.
 
Filmen hedder 'Home Again' og er en romantisk komedie om Alice (Reese Witherspoon), der er mor til to piger, som efter at være blevet skilt fra sin mand, beslutter sig for at starte på en frisk i sin hjemby, Los Angeles.
 
Under fejringen af sin 40-års fødselsdag møder Alice tre unge filmproducere, som mangler et sted at bo. De tre fyre flytter ind, men den nye "familie-konstellation" byder en del uventede oplevelser - især da Alice får et godt øje til den ene, hvorefter eks-manden dukker op. Med andre ord; en romantisk komedie med alle de rigtige ingredienser: kærlighed, venskab og familieprobemer - alt sammen tilføjet et humoristisk touch. 
 
Den første trailer er netop landet, og der er ingen tvivl om, at Reese Witherspoon er den helt rigtige til rollen - den perfekte kombination af likable, smuk, selvironisk og sjov. Og så er vi næppe de eneste, der har længtes lidt efter Reese Witherspoon i en romantisk komedie efter filmsucceser som 'Legally Blond - 1 & 2'  og 'Sweet Home Alabama'.
 
Men Reese Witherspoon er ikke den eneste grund til, at vi tror på 'Home Again':

1. Reese Witherspoon forelsker sig i en ung, hot fyr (skuespilleren Pico Alexander), som uden tvivl er "one to watch"

2. Det er producerne bag 'The Holiday', der har produceret 'Home Again' (... Need we say more?)

3. Skuespilleren Candice Bergen er med i 'Home Again' som Reese Wtherspoons mor. Du kender sikkert bedste Candice Bergen for rollen som Carrie Bradshaws chefredaktør på Vogue, Enid, i Sex And The City. 

4. Apropos Candice Bergen, så er der tale om et reunion fra 'Sweet Home Alabama', hvor Candice Bergen og Reese Witherspoon også spiller sammen. Yes!

5. Soundtracket til 'Home Alone' står den cool pigegruppe 'Haim' for med sangen 'The Wire' (... Og den bliver man kun i godt humør af, skulle vi hilse og sige)

'Home Again' for biografpremiere i september 2017 i Danmark.

Se traileren til filmen nedenfor:

Relaterede artikler