Hvad ville Ross, Rachel og Chandler lave, hvis Friends foregik i år 2017?

Hvad Friends-karaktererne ville lave, hvis den var filmet i 2017
Foto: All Over Press

Nogle serier lever langt længere end det sidste afsnit. Og Friends er en af dem. Den nu over 20 år gamle serie er en af dem, der altid kan klare et afsnit mere, fordi vennernes komiske dagligdags-dilemmaer stadig holder den dag i dag.

I det aktuelle ELLE-magasin, stiller vi skarpt på den digitale tid, og det har fået os til at tænke på, hvad de seks venner fra New York egentligt ville lave i dag, hvis deres hverdag (også) bestod af Facebook-opdateringer, SnapChat-beskeder, Tinder og Keeping Up With The Kardashians-feber. 

Der er ingen tvivl om, at nogle ting fra Friends ikke er til at rokke ved, så som Ross og Rachels konstante kærligheds-drama og Joey besættelse af sandwiches og drøm om berømmelse. Og Phoebe ville med sikkerhed også stadig være en flipper af rang, men mon ikke de ville have andre jobs at passe i dag - når altså ikke de drikker litervis af kaffe på stamcaféen Central Perk. 

Med lidt hjælp fra amerikansk Vogue, der har tænkt samme tanker som os angående venners vaner og livvstil i 2017, har vi her samlet bud på hvilke professioner Ross, Rachel, Chandler, Joey, Pheobe og Monica ville have, hvis serien Friends foregik i det digitaliserede år 2017. 

Se om du er enig i galleriet nedenfor. 

Hvad Friends-karaktererne ville lave hvis den var filmet i 2017

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler