Horoskop // Sådan bliver din marts

Illustration: Mette Boesgaard / Filter Management
Så tager vi hul på en ny sæson! Kalenderen viser snart marts, og nu er et nyt ELLE-magasin på gaden. Derfor får du vanen tro dit månedshoroskop af ELLEs faste astrolog, Susanne Taylor.
 

I takt med at dagene bliver længere, solen langsomt begynder at stå højere og himlen bliver klarere, nærmer forårets sig med hastige skridt. Marts er nemlig lige om hjørnet, og vi går glædeligt den nye sæson i møde.

Men hvordan bliver den første forårsmåned for dit vedkommende?

Læs også: ELLE marts // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Er det nu, at du skal flytte til varme og bjergrige områder? Eller skal du hellere fokusere på dit sociale liv, og hive nogle spændende aftaler i land? Hvem ved, måske er det nu, at dine originale ideer skal manifesteres!

Marts måned står i fiskens tegn, men uanset hvilket stjernetegn du er født i, byder marts måned på mange muligheder.

ELLEs astrolog, Susanne Taylor har kigget i stjernerne og set hvordan din marts måned bliver...

Månedens stjernetegn: Fisk 19/2 - 20/3
Fiskens kvinde har en veludviklet evne til at begå sig hvor som helst og med hvem som helst. Hendes hjerte banker især for syge og forældreløse børn. Alle nyder godt af hendes kærlighed og omsorg. 
 
Hendes sans for næstekærlighed fører hende til tops i verdens brændpunkter. Hun elsker fest og omgiver sig med indflydelsesrige personligheder, der har en kulørt livsstil. 
 
Skønne modefisk tæller bl.a. Olivia Palermo, Lee Radziwill, Mira Duma og Didder Rønlund.
 
Læs med i galleriet, hvor astrolog Susanne Taylor, på baggrund af stjernernes visdom, giver sit bud på din kommende måned:

Horoskop // Sådan bliver din marts 2018

Relaterede artikler