Horoskop // Sådan bliver din januar

Horoskop // Sådan bliver din januar
Illustration: Mette Boesgaard / Filter Management
Så er januar skudt i gang, et nyt ELLE-magasin er på gaden - og derfor får du vanen tro dit månedshoroskop af ELLEs faste astrolog, Susanne Taylor.
 
 
For idet vi tager hul på et helt nyt år, er der rig mulighed for at åbne nye døre og tage hul på nye kapitler i livet, og hvorfor ikke lade sig råde af stjernernes magi, så 2018 bliver et fortryllende år?
 
Måske bliver januar måneden, hvor du skal forny dig og følge med tiden, eller også bliver det måneden, hvor et karriereskift står for døren.
 
Det kan også være at januar og starten på det nye år får dig til at tænke ud af boksen, og nye idéer og eventyre vil springe dig i møde.
 
Læs også: Her er den største rejsetrend i 2018, du skal holde øje med
 
I januar måned står stjernerne i stenbukkens tegn, men er du født i et hvilket som helst andet stjernetegn, kan du stadig få stillet din nysgerrighed, når vi på baggrund af stjernernes visdom stiller skarpt på din januar lige her...
 
Månedens stjernetegn: Stenbuk 22/12 – 20/1
 
Horoskop af Susanne Taylor
 
Du kan stole på en stenbukke-kvinde – hun er ærlig og siger tingene lige ud. Sommetider brutalt. Hendes karriere er stabil; hun indtager først direktørstolen i en moden alder.
 
Hun vælger en kærlighedspartner, der kan få hende til at blomstre med børn i trygge og rolige rammer. Tøjstilen er smagfuld og holdt i et væld af sarte nuancer. 
 
Cool stenbukke er bl.a. Helena Christensen, Sienna Miller og Diane von Furstenberg.
 
Find alle månedens horoskoper i galleriet nedenfor... 
 

Horoskop // Sådan bliver din januar

Relaterede artikler