Hør Ryan Gosling synge i ny romantisk film

Ryan Gosling
Foto: All Over Press

Ryan Gosling kan åbenbart mere end at spille skuespil og se godt ud. I den nye film ’La La Land’, har vi nemlig fornøjelsen af at høre Ryan Gosling synge!

I den nye trailer for filmen, synger Ryan Gosling sangen ’City of Stars’ for skuespillerinden Emma Stone, og vi er helt bløde i knæene. Derfor ærgrer vi os også lidt over, at Ryan Gosling først har sin debut som musicalstjerne nu – for synge, det kan han altså også!

Se også: 19 manderoller, vi (og vores lærese) altid vil have et crush på

Emma Stone og Ryan Gosling er for første gang genforenet, siden de spillede over for hinanden i filmen 'Gangster Squad' i 2013. Men de fleste husker dem nok bedst fra kærlighedskomedien ’Crazy Stupid Love’ fra 2011, hvor den dameglade Gosling falder pladask for smukke Stone.

Nu er de to skuespillere genforenet i endnu en kærlighedsfortælling, der foregår i nutidens Los Angeles, men med en ægte stemning af old-school Hollywood musical.

Ryan Gosling spiller jazz-pianisten Sebastian, der forelsker sig i den upcoming skuespillerinde Mia i Hollywood.

Se også: Dét hedder de kendte i virkeligheden

'La La Land' er instrueret af den Oscar-nominerede manuskriptforfatter og instruktør, Damien Chazelle, der også står bag filmsuccessen ’Whiplash’, der vandt tre Oscars i 2015. Så mon ikke, at 'La La Land' også kan gøre sig fortjent til nogle Oscar-nomineringer ...

Filmen åbner Venice Film Festival i Los Angeles den 31. august, og vi kan glæde os til at se den i biograferne i slutningen af 2016.

Her kan du se den søde duo som musicalstjerner i den romantiske trailer fra filmen 'La La Land', og for første gang, kan du høre Ryan Goslings engleblide sangstemme …

Vi misunder Emma Stone, der ud over at have fornøjelsen af at arbejde sammen med Ryan Gosling, også er smuk og har god stil.

I galleriet har vi samlet hendes bedste stiløjeblikke.

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Mandagsmuse: Emma Stone

Relaterede artikler