Her er traileren til den nye live-action film 'The Little Mermaid'

Her er traileren til den nye udgave af Disneys Den Lille Havfrue
Foto: The Little Mermaid

Her på ELLE-redaktionen har vi længe været i Disney-mood og drømt om store balkjoler à la Belle fra Skønheden og Udyret. Ja, faktisk lige siden nyheden om, at Skønheden & Udyret filmatiseres med en live-action version af det klassiske eventyr med Emma Watson i hovedrollen, landede i vores nyhedsfeed. 

Og det ser misandten ud til, at vi kan forsætte vores prinsessedrømme lidt endnu. Det er nemlig netop blevet meldt ud, at en anden klassisker nu kommer i en live-action version. Denne gang er der tale om Den Lille Havfrue (The Little Mermaid), som blev produceret som tegnefilm af Disney tilbage i 1989 og er baseret på danske H.C. Andersens eventyr 'Den Lille Havfrue' fra 1837.

Se også: Love Actually vender tilbage - med det originale cast

Den nye udgave af Den Lille Havfrue er ikke produceret af Disney, men af Conglomerate Media and Kingsway Productions, og de nye producenter har da også lavet nogle ændringer i historien sammenlignet med den, vi kender fra Disney. 

For det første er Ursula ikke med, men man møder i stedet en ond mand, ligesom at Prins Eric ikke er med - hans karakter er dog afløst af den charmerende skuespiller William Moseley, som spiller en ung journalist, som skal undersøge mysteriet om den lille havfrue.

En anden ting, der er markant anderledes fra den originale historie og den tilhørende tegnefilm, er, at hovedpersonen, som spilles af Poppy Drayton, ikke har rødt hår. Dertil introducerer filmen også en ny karakter; en lille pige, som ud fra traileren at bedømme, har en stor betydning for historien i filmen.

På trods af et par ændringer i den originale historie om Den Lille Havfrue, så er én ting sikkert: Vi skal så meget i biografen og se den nye udgave af Den Lille Havfrue, som får den engelske titel "The Little Mermaid".

Nedenfor kan du se den officielle trailer til filmen:

I galleriet har vi samlet alle vores yndlings-prinsesser frra tegnefilm - og alle de gange, hvor de kendte har kopieret deres stil! Kan du gætte hvem, der har kopieret Den Lille Havfrue-stilen?

Se de kendte klædt som karaktererne fra Disney

Relaterede artikler