Her er kvinden, der sandsynligvis skal spille Prinsesse Diana

Sarah Paulson som prinsesse Diana
Foto: All Over Press

Du kender garanteret allerede den 42-årige skuespillerinde Sarah Paulson fra hendes rolle i tv-serien Desperate Housewife, filmen Carol (2015) eller som hende, der for nyligt vandt sin første Golden Globe for rollen i den amerikanske tv-serie American Horror Story (2016).

Og nu tyder alt på, at den dygtige skuespillerinde, som allerede har stor erfaring med tv-serier, bliver kvinden, der får æren af at spille en af tidens mere ikoniske roller; rollen som Prinsesse Diana i tv-serien 'Feud'.

'Feud' er en amerikansk tv-serie, der tager udgangspunkt i en række virkelige hændelser, og for nyligt løftede producenter sløret for, at den næste virkelige hændelse, som tv-serien vil fokusere på, er historien om Prinsesse Diana og prinsessens forhold til Prins Charles.

Læs også: Meghan Markle er et skridt tættere på at blive Englands nye prinsesse

Selvom der længe har været spekulationer om, hvilken skuespillerinde, der kunne løfte den ikoniske rolle som Prinsesse Diana, så er vi her på ELLE-redaktionen overbeviste om, at Sarah Paulson er ideel til at løfte rollen og historien om 'The People's Princess', som Prinsesse Diana er blevet kendt som i Storbritannien.

Det var Sarah Paulsens co-star i American Horror Story, Kathy Bates, der for nyligt løftede sløret for Sarah Paulsons mulige rolle som Prinsesse Diana under en paneldiskussion i Beverly Hills - om mon ikke hun taler sandt?

Foruden en række overbevisende præstationer på det hvide lærred og en række tv-serier, så er Sarah Paulson nemlig også et stilikon, som i den grad forstår at klæde sig stiligt på - præcis som vi husker Prinsesse Diana.

I galleriet har vi samlet nogle af Sarah Paulsons bedst stiløjeblikke fra den røde løber...

Sarah Paulsons bedste stiløjeblikke

Relaterede artikler