Her er de 25 (strenge) regler, som det engelske kongehus skal følge

Her er de 25 strenge regler, som det engelske kongehus skal følge
Foto: All Over Press

Hvad vi så godt kan lide ved de to engelske prinsesser, Kate og Meghan, er, at begge brunhårede skønheder kommer fra et almindeligt liv med skole, veninder og fritidsinteresser – Kate studerede kunsthistorie på St. Andrews universitetet i Scotland, da hun mødte den unge prins William, og var derudover en aktiv medspiller i sportslivet, hvor hun i flere år var en fast del af det kvindelige hockeyhold på universitet.

Læs også: Mandags Muse: Meghan Markle

Også Meghan som er den næste royale prinsesse kommer fra et forholdsvist normalt liv. Den smukke skuespiller som blandt andet er kendt fra Netflix serien 'Suits', er en helt almindelig amerikansk kvinde, der viser et liv frem på de sociale medier, som er nemt for hendes følgere at relatere sig til – tag bare et kig på hendes Instagram, hvor hun deler alt fra hverdagstanker til #ootd billeder.

Artiklen fortsætter under billedet

Men hvis man er en helt almindelig pige, der siger ja til en britisk prins og dermed også ja til et liv som royal medie-darling, siger man samtidig også ja til et liv, hvor strenge regler gælder fra det øjeblik, en forlovelse bliver officiel. Regler, der for os andre dødelige virker ret mærkværdige.

Læs også: Gravide prinsesser med god stil

Vidste du blandt andet, at kongelige, britiske par ikke må holde i hånd eller kysse offentligt? Og at skaldyr er et absolut no-go at spise? Vink farvel til grillede østers og hvidvinsdampede muslinger.

Marie Claire har offentliggjort en liste over 50 regler, som prinsesser og andre kongelige fra det engelske kongehus må følge til punkt og prikke, og i galleriet nedenfor har vi samlet 25 af de strengeste regler. Regler, som blandet andet inkluderer selfies, brætspil og pelsjakker... 

Her er de 25 strenge regler, som det engelske kongehus skal følge

Relaterede artikler