Her er de 20 ting, du skal eje, inden du fylder 30 år

Her er de 20 ting, du skal eje, inden du fylder 30 år
Foto: Produktfoto

''Pretty Little Liars''-stjernen, Shay Mitchell lavede, i forbindelse med sit cover for Cosmopolitan en liste over 29 ting, som alle kvinder skal være besiddelse af, inden hun fylder 30. 

Her på ELLE-redaktionen kunne vi ikke lade være med at se lidt nærmere på denne inspirerende og ganske realistiske, samt underholdende liste.

Det har ført til en lille indsnævring til de 20, som vi, her på ELLE-redaktionen, synes er vigtigst, hvis det står til os. 

Hvis du snart fylder 30, så har du lidt travlt, hvis du skal nå alle tingene, med mindre du selvfølgelig allerede ejer et overtal af tingene på listen, hvilket vi antager, at du forhåbentlig nok gør...

Hvis du derimod har flere år endnu, før de 30 haler ind på dig, kan du tage den lidt mere med ro, men blot og blot anskaffe dig de forskellige ting ved relevante lejligheder og anledninger. 

Læs også: Så meget ville dine yndlings TV-lejligheder koste i dag

Om end, du så er (lidt for) tæt på de 30 år, eller måske har et par år endnu før dit livs tredje runde fødselsdag, så er listen bestemt nærmere syn og en grundig gennemgang værdig. Så du kan blive klædt helt ordentligt på til at blive rigtig voksen...

Psst... Se de 20 ting, du skal eje inden, du fylder 30 i galleriet lige nedenfor, og læs Shay Mitchells sjove og underholdende kommentarer til hver ting!

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

20 ting, du skal eje inden, du fylder 30

 

Relaterede artikler